Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Gmail fiókomat hogyan tudom...

Gmail fiókomat hogyan tudom megtalálni? (többi lent)

Figyelt kérdés

Szóval...mielőtt mindenki írná hogy " nyomorék ne felejtsd el" stb.. elfelejtettem...

Tehát.. amikor regisztrálsz gmailre meg kell adnod egy már meglévő gmail fiókodat mint alternatív email cím.. és ha valami gond van azáltal tudsz segíteni vagy mi..

De én ügyes voltam és elfelejtettem azt az emailt amelyikkel legutóbb regisztráltam.. azaz nekem van teszt40@gmail.com (nyilván nem ez) fiókom de nem tudom ennek a pontos címét .. de tudom a " teszt1@gmail.com" fiókomat amit megadtam alternatív e-mailnek.. a teszt1@gmail.com fiókommal valahogy megtudom nézni azokat az e-maileket amik erre lettek regisztrálva?

előre is köszönöm a válaszokat és hogy végig olvastad a szerencsétlenkedésemet..

2016. nov. 25. 21:14
 1/1 KecskeShajt újra! ***** válasza:
Gondolom van egy elfelejtett jelszó, vagy felhasználói név rész, ott nézelődjél.
2016. nov. 25. 23:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!