Hogy lehet lemondani hogy ne vegyenek le pénzt a telefonomról?
Biztos kitöltöttél egy IQ tesztet. Állandóan beléjük botlom. Az eredményt meg sms-ben küldik, ha megadod a számot, aláírod a kisbetűs szerződést (amit persze nem vettél észre, de ott volt az oldal alján). Egy ismerősöm járt így, végül új telefont kellett vennie, mert fogalma se volt, hol adta meg a számát, és hol kéne lemondani.
Én nem tudom miért nem lehet ezeket börtönbe juttatni?
A minap egy e-mailt kapott egy másik ismerős, amiben tájékoztatták, hogy nyert. 1 millió Ft értékű nyereményt választhatott. Ő élelmiszerben szerette volna megkapni. Rákattintott, és akkor meg kellett volna adni egy mobilszámot. Alatta én rögtön kiszúrtam a "Fizetős szolgáltatás" feliratot, itt le is álltunk a dologgal. Fel tudtam volna robbanni!!! Ezzel szórakoznak és lopnak emberek másoktól, amikor tombol a munkanélküliség...Én nem sajnálnám tőlük a halálbüntetést se!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!