Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Mostanába miért frissít olyan...

Mostanába miért frissít olyan ritkán a nod32? Bővebebn lent!

Figyelt kérdés
Utolsó frissítésem 04.23.-án volt és ha firrsíteni akarom azt írja nem szükséges naprakész pedig eddig nekem naponta frissült! Más is mondta már h neki se frissít!:S
2010. ápr. 27. 13:01
 1/9 anonim ***** válasza:

Ha valódi és fizetős (vagyis megvetted), akkor írjál neki, segítenek. [link]

Ha meg tört, akkor letiltották a (kínai, ukrán, litván, hottentotta stb.) szervert. Töröld és tegyél fel újat. Valaki tegnap írta is, hogy sok hamisat letiltott a Sicontac.

2010. ápr. 27. 13:15
 2/9 anonim ***** válasza:

A fizetős (ha megvetted a licenszest) naponta többször is frissiti magát, a NOD Antivírus és az ESET Smart Security is. Nem értem, minek a tört, amikor mindenféle kedvezményeket adnak, diákoknak féláron stb. [link]

A védelem az, amin TILOS spórolni.

2010. ápr. 27. 13:18
 3/9 A kérdező kommentje:
Nekem a 30 napos próbaverzió van fent!
2010. ápr. 27. 13:39
 4/9 anonim ***** válasza:

Akkor az idő lejárta előtt figyelmeztetni szokott. Innen töltötted le? Csak ez a valódi.

[link]

2010. ápr. 27. 13:41
 5/9 A kérdező kommentje:
Utolsó igen innen töltöttem le és még van 27 napom!
2010. ápr. 27. 13:56
 6/9 anonim ***** válasza:
Írjál nekik, ahogy az első hozzászóló ajánlotta. Valami gubanc lehet a gépeden?
2010. ápr. 27. 16:53
 7/9 anonim ***** válasza:

zöld az ikonja a tálcán? vagy esetleg fekete négyzet?

utóbbi esetben összszedtél valami "kedves" vírust ami letiltja a tűzfal és a védelmi progik frissítését, a szerverre való csatlakozását. (Rendszer-visszaállítás kikapcsolása után, csökkentett módban teljes VÍRUSÍRTÁST menűpontot választva a NOD-al talán megoldás lesz.)

2010. ápr. 27. 18:17
 8/9 A kérdező kommentje:
Zöld szinű de most nagy nehezen frissített rem fog most már rendesen.
2010. ápr. 27. 20:13
 9/9 anonim ***** válasza:
2010. ápr. 29. 20:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!