Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Megbüntetnek németországban...

Megbüntetnek németországban azért ha nCoreon könyveket töltök le úgy, hogy nem seedelem vissza őket és még prémium tag is vagyok?

Figyelt kérdés

2016. okt. 14. 01:44
 1/4 anonim ***** válasza:
Nem látjuk a jövőt.
2016. okt. 14. 04:55
 2/4 anonim ***** válasza:
En 40giga filmet szedtem le amig kint voltam,abbol ha joltudom 10gb vissza is ment.egyenlore meg szabadlabon vagyok.
2016. okt. 14. 07:08
 3/4 anonim ***** válasza:

Németországban komolyan veszik a torrentezést, és ha elkapnak akkor megy a csekk, de nem azonnal. Van amikor hónapok is eltelnek.

Szóval nCoreról ha letöltesz, de nem seedeled vissza, akkor más felhasználókkal cseszel ki. Az Németországot nem érdekli. Őt csak az érdekli, hogy letöltöttél valamit, amiért nem fizettél.

Persze a büntetés megelőzhető azzal, hogy vpn-t vásárolsz. Erre nCoreon külön topikok vannak ahol elmagyarázzák a hozzá nem értőknek(Neked), hogy mit kell csinálni, hogy ne küldjék ki váratlanul a pár 100 eurós csekkeket.

2016. okt. 14. 17:25
 4/4 anonim ***** válasza:

Mondjuk hogy bizonyítják be,hogy jogvédett tartalmat töltöttem le,és nem ingyenes dolgot(pl egy linux disztrót)?

Jó be lehet,de nem hiszem hogy ennyit foglalkoznának vele ha megkérdőjelezem.

VPN meg nem a legjobb anonimitás szempontjából,inkább Tor.kicseszés a többi userrel,de ez van,picit önzőnek kell lenni.

2016. okt. 14. 18:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!