Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Miért áll le az internet?

Miért áll le az internet?

Figyelt kérdés
Sziasztok!Ma feltelepítettem az Eset Smart Security legfrissebb verzióját(teljes) majd a telepítés végén egyszerűen kikapcsol az internet.Ez mitől lehet?Semmi hibát nem ír ki, a modem ami jelzi, hogy megy-e az internet továbbra is mutassa, hogy rendben működik (az internet).Tudnátok rá valami megoldást, hogy működjön az internet miközben fel van installálva az Eset Smart Security?Ha valaki adna választ, annak nagyon köszi!
2010. ápr. 25. 16:42
 1/6 anonim válasza:
Az nekem is azt csinálta. Én leszedtem a gépről, csak így tudtam megoldani. Most nincs vírusírtó a gépemen és nem megyek ismeretlen oldalakra.
2010. ápr. 25. 17:04
 2/6 anonim ***** válasza:
Be kell állítanod s tűzfalát, vagy mindent blokkolni fog. Nekem is ez van, eleinte nem tudtam, hogy kell beállítani. ESS Főablak, Beállitások, Személyi tűzfal, Automatikus szűrésmód helyett a tanuló módra állítsd át így: Váltás interaktív szűrési módra. Állandóan kérdezni fog, aztán Tiltás vagy Engedélyezés a dolgod. Egyébként fent van róla oktató anyag az ESET honlapján: Telepitési útmutató.
2010. ápr. 25. 21:22
 3/6 anonim ***** válasza:

ESS tűzfal beállítása. Tűzfalon Interaktív szűrésre állítás, Szabályok és Zónáknál belépsz, Új engedélyezése. Pl. Mozilla Firefox. Így kell beírni: Kommunikáció engedélyezése ennél: Mozilla Firefox\firefox.exe, Kifelé, Engedélyezés, TCP-UDP engedélyezése, naplózás engedélyezése, következő oldalon: Program Files megnyitása, onnan bemásolni a firefox.exe-t. Utána Alkalmazás, Ok.

Aki ezt nem tudja, az ne kezdjen komplex (tűzfalas) védelemmel, mert nem fogja felengedni a netre. Mint minden tűzfalat, ezt is BE KELL IDOMITANI.

2010. ápr. 25. 21:29
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszi a kommentet, sikerült!:)
2010. ápr. 26. 13:45
 5/6 anonim ***** válasza:
Örülök, hogy segíthettem. Arra vigyázz, ha frissités jön pl. a Firefox-hoz, a régi engedélyt törölni kell és az újat beírni. Mindent, ami kommunikál a neten keresztül (MSN, Skypet is) engedélyezni kell a tűzfalon.
2010. ápr. 26. 20:41
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszi, most már szupi jó:D
2010. ápr. 27. 06:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!