Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Windows 10 elfelejtett helyi...

Windows 10 elfelejtett helyi jelszó?

Figyelt kérdés
Nagyon kéne a segítség mivel nem tudok belépni a gépembe,ahova helyi (nem microsoftos) fiók van,az már mindegy hogy miért hirtelen megváltoztattam mert ideges voltam,és egy másik laptopot használok amúgy is,szóval nem is ez a lényeg.Már mindent próbáltam,belépni a bios-ba,ott sem tudom hogy lehet,aztán valahogy bejött a hibaelhárítás,de a csökkentett módot nem engedte elindítani,mert akkor is jelszót kért...Újratelepítés meg azért nem jó,mert 1,nincs eredeti CD-m, (ami rajta van az eredeti,nem akarom elrontani) a másik oka hogy pont azért kellene annyira belépnem,hogy a rajta lévő fájlokat visszaszerezzem,tehát ha minden letörlődik az nem jó megoldás. :D huha ...akárki segít nagyon köszönöm!!

#elfelejtett #Windows 10 #helyi jelszó
2016. okt. 9. 12:47
 1/5 Gábor_79 ***** válasza:

A jelszóra nem tudok pillanatnyilag semmit, de lenne alternatív megoldás. Szóval a fájlok nem menthetetlenek, de körülményes és újratelepítés lenne a vége. A telepítővel nem lenne probléma, mert elérhető hivatalosan, az aktiválás meg automatikusan történik az MS rendszerén keresztül online. Tehát egy Live rendszerrel tudnád lementeni a fájljaid. Terejedelmüktől függően külső is HDD kellhet. Az usb-t másik gépen kell megcsinálnod.

Egyébként a beépített rendszervédelmet használod? Van mentésed a közelmúltból? Telepítő lemezzel helyreállíthatod. Ahoz sem kell licensz.

2016. okt. 9. 14:16
 2/5 anonim ***** válasza:
Használd a konbootot
2016. okt. 9. 16:17
 3/5 A kérdező kommentje:
Hu köszönöm az eddigi válaszokat,lehet így már eltudok indulni valamerre!:D Egyébként lány vagyok,és úgy ahogy értek a gépekhez,de ez már egy másik szint lenne sajnos.:( úgy látszik segítség nélkül veszett ügy
2016. okt. 9. 20:07
 4/5 Gábor_79 ***** válasza:
Tehát? Szükséged van segítségre vagy a környezetetből kérsz segítséget?
2016. okt. 9. 20:16
 5/5 anonim ***** válasza:

Tökéletes megoldás: KonBoot. Ezzel bemész és mented amit akarsz. Winfos 10 kompatibilis.

Tessék:

bit PONT do/c7YAD

2017. jan. 30. 23:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!