Paypal oldalhoz se telefonon, se computeren nem tudok csatlakozni, segitenetek?
Figyelt kérdés
Segitseget kernek, mert nem tudom mi a baj. Paypal oldalt nem talalja egyik bongeszo sem, de meg a telefonom se, ha ugyanazon a wifin vagyok. Ha telefonnal mobilnetre valtok, akkor minden mukodik rendesen. Kb 2 hete meg nem volt ilyen gondom es azota semmin nem valtoztattam es csak a paypallel nem communikal a wifi....gondolom.Laikus nő vagyok.Segitseget koszonom.2016. szept. 30. 11:57
1/6 anonim válasza:
nekem is ilyen gondom van pont.
esetleg próbáltad letörölni teljesen a virusirtódat és a tűzfal programodat? utána lehet hogy bejön. Sokszor az sem elég ha csak kikapcsoljuk a virusirtót vagy a tűzfalat... a háttérben tovább dolgozik.
2/6 anonim válasza:
vagy a routerben vagy a szolgáltatónál van hiba, vagy az ip cimed van letiltva a paypalnál. Bár nem hiszem hogy ip letiltás lenne, mert pár napja bejött utána megint nem, aztán megint igen.
3/6 anonim válasza:
próbáltam céges internettel is, ott se jön be. Tehát nem ip cim letiltás. Szerintem a paypal oldala döglődik. És valami szabály változások is lesznek náluk hamarosan.
4/6 anonim válasza:
Nem tudom mi a gond nálatok, de nálam semmi baj nincs a PP-vel.
A hivatalos oldal:
[link] (HTTPS!!!! 'S'-l a végén)
ami aztán a /hu/webapps/mpp/home -ra megy
5/6 A kérdező kommentje:
Nos, fogalmam sincs az IP cim tiltasarol.Akkor mast irna ki.Konkretan nem talaljak a bongeszok az oldalt, sem PC-n keresztul, sem ha telefonnal probalom hasznalni, de amikor mobilnetre valtok es nem a wifit hasznalom, akkor tudom hasznalni a PP-t. Ha wifi lenne a ludas, miert csak a Paypal oldalt nem talalja?Szerintem felesleges a PC tuzfalat kikapcsolni,mert attol meg a telefon nem fogja megtalalni a PP-t. A valaszokat azert koszonom es varom tovabbra is, hatha megoldhatjuk egyutt.Koszi
2016. okt. 2. 06:50
6/6 A kérdező kommentje:
Hohoooo, mukodik. Ne kerdezzetek mit csinaltam,mert semmit. Nem igazgattam vezeteket, nem telepitettem ujra op. rendszert. Most raklikkeltem az oldal linkjere es hopp megnyilt. Na ez mar akkor x akta lesz. :) Koszonom szepen a segitsegeteket.
2016. okt. 2. 06:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!