"CspCsJ" (#9)-nek:
Én sohasem panaszkodom, csak leírom, amit én igaznak gondolok, és amivel nem kell egyetérteni! :-)
Azt nem is mondtam, hogy nincsennek ingyenes jó játékok a neten, de a jelenlegi kérdés most nem erről szólt!
A sok erőt és türelmet, amit kívántál azt köszönöm szépen, bár előbb utóbb mindenki kiég és egyformává válik a többiekkel, és az embereket nem lehet megváltoztatni.
Esetleg pár atombombával! :-)
"andrysh" (#10)-nek:
Tudod éppen ez az, már nagyon nehezen tudnak kitalálni új dolgokat, ezért a jelenlegieket próbálják felturbózni, jelennek meg a minél-nagyobb kijelzők, most 4K-nál tartunk? Vagy már az 5K-n is túl vagyunk?
A denuvo sem törhetetlen de ez igazából messzire vezet.
A denuvonak már 2 generációját feltörték. Az első a Dragon Age Inquisition , FIFA 15... a második a Rise of the TR , DOOM...
Most a 3. a BF1 meg Dishonored 2.... lesznek de ezeket is idővel biztos feltörik.
De annak aki megveszi tök mind 1 nem ?
Az sem igaz h luxus cikkek lennének ha te mindig a legújabb címekkel játszol úgy persze h drága.
De 1 v 2 éves címeket már lehet kapni ilyen 5-6 E-ért.
Használd az árukeresőt meg az árgépet ilyenek.
Bár az is igaz h a torrent huszárok akkor se vennék meg ha minden csak 1.000 ft lenne mer minek letöltöm ingyen van.
Mondjuk arra kíváncsii leszek h UBISOFT-os címékkel mit fognak kezdeni mert abból még nem volt törés.
Tehát akinek majd új AC kell v új Splinter Cell v a For Honor az kénytelen lesz megvenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!