A microsoft security essentials telepítője azt írja ki hogy a windows 10 tartalmazza a windows defender frissített verzióját amely ugyanolyan szintű védelmet biztosít mint a microsoft security essentials egyéb jelentős fejlesztésekkel kiegészítve?
Figyelt kérdés
Hibakód:0x8004FF6F2016. szept. 28. 18:40
11/33 anonim válasza:
#8 Ja, egyébként ez segíthet: [link] Mit küldtél? Én rákattintottam a linkre de ezt adta be:You are an idiot szerencsére még kitudtam kapcsolni az oldalt mielőtt beadja a vírust.
12/33 anonim válasza:
és senki se kattintson rá a linkre.
13/33 anonim válasza:
Nincs vírus az oldalon. Az a flash animáció a lényeg. T.i: utalni akartam a kérdező szellemi színvonalára.
15/33 anonim válasza:
A You are an idiot azt jelenti te idióta vagy
16/33 anonim válasza:
Én Windows 10-en avastot használok.
17/33 anonim válasza:
Itt a link az avasthoz: [link]
19/33 anonim válasza:
#10 ezt küldte: A c:c segít, ahol tud: szimbólumagyarázat színésznőknek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!