Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » A nod32 teljes verzióját...

A nod32 teljes verzióját honnan lehet letölteni?

Figyelt kérdés
Valami újfajta kéne nekem. Köszi HY
2010. ápr. 23. 19:44
 1/6 anonim ***** válasza:
Próbáltad az oldalukat? [link]
2010. ápr. 23. 20:51
 2/6 anonim ***** válasza:

Nemrég szűrték ki az így vagy úgy feltört példányokat.

Éppen tegnap cseréltem le COMODO-ra, ingyenes, magyarul is tud, és elég jókat olvastam róla, van magyar fórum is ahol segítenek ha kell.

2010. ápr. 23. 21:10
 3/6 anonim ***** válasza:
én egyszer letöltöttem a saját oldaláról és meghalt tőle a gépem, de úgy hogy újra kellett telepíteni, szóval én nem is ajánlom egyáltalán.
2010. ápr. 23. 21:30
 4/6 anonim ***** válasza:

első vok...

5 éve megy az XP-m és a 2.7-es nod32 van még fent - természetesen friss adatbázissal. Alaplapcserém nem volt még, meg amin az XP fut HDD... minden más már lecserélődött.

Sose volt problémám se a rendszerrel (pedig telepítettem már rá sok-sok hulladékot), se a vírusokkal (használtam már nem biztonságos file-okat is... értsd Trójaira üvöltöző vírusirtók).

Ja! És gondosan összeválogatott hardverekből áll és nem bolti "GAMER" gép...

2010. ápr. 23. 22:20
 5/6 anonim ***** válasza:
Sok évig otthoni és munkahelyi gépen is NOD32 2.7 volt fent, aztán NOD3 Antivirus, néhány hónapja az új gépemen Eset Smart Security. Ha nem valami tört vacak, akkor nincs vele semmi gond, észre sem lehet venni, hogy dolgozik a háttérben,legfeljebb a saját frissitéseket jelzi. Nem fagyasztja, sőt nem is lassítja a gépet. Ahol ezt teszi, az vagy gányolt Windows, vagy nem eredeti, azokon nem fut normálisan, vagy nem is települ. Én megbízom benne, nincs is semmi gondom a gép védelmével.
2010. ápr. 25. 21:44
 6/6 anonim ***** válasza:
Egyébként ez is összeállított és nem bolti gép.
2010. ápr. 25. 21:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!