Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Ha feltöröm valaki Facebookját...

Ha feltöröm valaki Facebookját TOR böngészőn át úgy hogy megtudtam egy cseles módon a jelszavát, olyan fél-1 éve, és elküldöm egy személynek a róla készült meztelen fotót, rám tudják bizonyítani hogy én voltam?

Figyelt kérdés
Se baráti, se párkapcsolati, se semmilyen kapcsolatban nem állok az illetővel, csak egy városban lakunk, illetve egy suliba járunk, nem is az ismerősöm.

2016. szept. 9. 22:30
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

Elég nehéz a neten nyomtalan maradni. Volt nekem is ismerősöm, aki csinált hasonlót, pár hétig titkolta, aztán frankón lebukott.

Nincs túlzottan biztos megoldás arra, hogy minden nyomot eltüntess.

2016. szept. 10. 17:18
 12/14 Saavedro ***** válasza:
Hogy történt az ügy, utolsó?
2016. szept. 10. 21:23
 13/14 anonim ***** válasza:
ha biztosra akarsz menni akkor ne így probálkozz.
2016. szept. 16. 21:42
 14/14 anonim válasza:

Elég gáz vagy, hogy egyáltalán megfordul ilyesmi a fejedben, mit ártott neked az a lány? Biztosan büszkék rád a szüleid.

Neked nincs életed, hogy ilyesmivel foglalkozol? Ez elég szomorú...

2018. márc. 4. 00:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!