Mit tegyek most? "Adatvégrehajtás megakadályozása" ugrik elő a monitoron.
Sziasztok! Amikor belépek a windows intézőbe (képekhez pl.) ez az ablak ugrik elő: a számítógép védelme érdekében a Windows bezárta ezt a programot.
Felülre az van írva, hogy Adatvégrehajtás megakadályozása.
Nincs más lehetőségem, csak az, hogy bezárjam...
Benyeltem valami vírust? Vagy mi lehet?
Lécci valaki mondja meg mi a teendőm..:(
Ez bizony sajnos valamilyen kártevő, valószínűleg vagy trójai vagy hamis virusirtó. Ha az, akkor pénzt fog követelni a megnyitásért. Futtasd le a virus- és kémprogram irtókat, ha vannak ilyenek a gépeden. Ha nincs semmi komolyabb, akkor töltsd le a Kaspersky Antivirus próbaváltozatát (kulcsot adnak hozzá) és azt futtasd le. [link]
Válaszd a 2010-es Antivirus próbaváltozatot.
Nagyon köszönöm a segítséget, megtettem amit leírtál.
Csk a próbaverziót engedte, de az már rajta van a gépen, és valamit lázasan frissít..:)
Remélem sikerül kijavítani a problémát..(nem értek a gépekhez, szerinted ezzel menni fog, vagy ez csak felfedezi, hogy hol a hiba?)
Mégegyszer köszönöm!
2 napon keresztül futtattam a vírusírtót, és ezt az eredményt hozta:
Vírus: 0, Trójai: 0, Roszindulatú eszköz: 3, Reklámprogram: 11 (ezeket törölte), Kockázatos program: 2.
(ezeket karanténba helyezte)
Mégis fennál ugyanaz a probléma...:(
Belemegyek a képekbe, a gép lelassul, nem mutatja rendesen az ikonokat, aztán kilép belőle..
Ja! És gondolom a vírusírtó folyamatos tevékenykedése okozza, de veszettül lelassult az egész gép..:/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!