A win 10 törölt 100GB családi képet mert olyan okos. Lehetséges ezt visszaállítani windows-on belül?
Kivettem a laptopomból a vinyót, beraktam egy asztali gépbe, felmásoltam a képeket. Az asztaliról töröltem.
Visszatettem a vinyót a laptopba és meglepetésemre nincsenek ott a képek.
Biztos vagyok benne, hogy a win 10 valami hihetetlen okos biztonsági megoldása, hogy törli az olyan adatokat amik az ő tudta nélkül kerültek a vinyóra.
Hihetetlen! Nagyon felhúzta az agyam! Nincs kedvem recorvery szoftverrel vacakolni.
Van erre valami megoldás?
Visszatetted az asztaliba, hogy látja-e és ténylegesen törölte?
Ha tényleg törölte, csak az adatmentő program állítja vissza, a rendszer már nem fogja adatként látni.
Kikapcsoltam mindenféle biztonsági beállítást a gépházban amit találtam és így a három átmásolt mappából látok kettőt és nagy nehezen enged is belépni (megkérdezi, hogy folytatom-e meg rendszergazdaként kell belépni).
A harmadik mappa most sincs meg, ez a két mappa sem ott van ahova másoltam.
A meghajtón 120 GB adat van (amit lát ez a szar) és 81 GB szabad hely a 365GB-ból. Valahogy nem jön ki a matek.
Nem rendszer meghajtó. Ketté van oszta a vinyó. Minden adatot a másodlagos meghajtóra teszek. És ott nem jön ki a matek.
Ez a win 10 nagyon biztonságos. A képek megvannak. A videós mappa van még eltűnve valahova.
Megoldom valahogy azt is, ha más nem akkor Recuva, de idegesítő ez így.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!