Miért nem működik a frissítés?
Figyelt kérdés
Win 7 Be van kapcsolva a frissítések automatikus telepítése, ha rákattintok a frissítések keresésére nem talál semmit, drivert se talál pc kormányhoz és máshoz se.2016. aug. 15. 08:45
1/4 anonim válasza:
Szedd le az IObit driver booster-t, az valószínűleg találni fog drivert. De figyelmesen olvasd el, mit pipálsz be telepítész közben és utána, mert hajlamos letölteni az egyéb kacatjait. Ha minden drivert megtaláltál és frissítettél, távolítsd el a programot, mert beeszi magát az automatikus indításba.
2/4 A kérdező kommentje:
Lehet rosszul írtam de én a windows frissítésekre gondoltam
2016. aug. 15. 11:17
3/4 anonim válasza:
Írd be a futtatásba (windows gomb + R):
cleanmgr.exe
Futtasd (nyugodtan tegyél pipát mindenhová), majd rendszerfájlok törlése. Sokáig számol, és még tovább fog törölni. Törölni fogja az eddig letöltött, de már nem használatos frissítéseket, és így talán könnyebb rávenni a friss frissítések letöltésére a rendszert.
4/4 A kérdező kommentje:
Sajnos nem sikerült,windows update - frissítések keresése csak keres de nem talál semmit
2016. aug. 16. 12:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!