AVG vagy Kaspersky?
Pár éve már AVG Internet Security-t használok, nem vettem meg, de találtam termékkulcsokat, és 2018-ig aktiválta. Gépet se húzta le, és azt is blokkolta, amit nem kellett volna, de mindig rákérdezett. Sokan mondták, hogy nem jó, de nekem évekig bizonyított.
A Kaspersky-t csak nemrég ismertem meg, és szinte mindenki a legjobbnak tartja. Felraktam a Total Security próbaverziót, és valóban tud annyit, mint az AVG, külön tetszett a védett böngésző, ami PayPalra és OTP-re nem hülyeség. Viszont azt megkérdezném, hogy a képernyőn megjelenő billentyűzet a rejtett KeyLoggerek ellen van?
De az fura volt, hogy a Kaspersky többet evett, mint az AVG.
Szerintetek melyik lenne a jobb választás? Ha AVG, akkor maradnék az aktiváltnál, mert csak sima kód, nem crack. De a sima kódos aktiválásba is lehet vírus ?
Ha Kaspersky, akkor arra előfizetnék, most a Total Security-ért 2 évre az a 17 ezer nagyon nem fog földhöz vágni. De megéri a Total? Mit tud az a jelszókezelő és valami személyes adatok védelme, mert ennyivel tud többet az Internet Security-től.
De az AVG Internet Security-ben benne van a Személyes adat, akkor jelszókezelő mit tud a Kaspersky-ben? Mert akkor ott vagyunk, hogy nem éri meg a Kaspersky.
Más vírusírtót nem akarok, de nem tudok dönteni a kettő közül, de azt elárulom, hogy a Kaspersky sokkal vonzóbb most.
Szia!
Amennyiben átlagfelhasználó vagy, abban az esetben kár ennyit vesződnöd ezzel :).. Többet fogyaszt? A példa olyan mintha azon gondolkoznál el, hogy miért fogyaszt többet egy sportautó.. A Kaspersky a világ egyik legjobb vírusirtója, és ha engem kérdezel AVG-t reggelizhetne.
Egy programozáshoz és IT biztonsághoz értő 18 éves*
Mese hozzá:
Ha már a sportautós példánál maradunk: miközben a Mercedes és az Audi között vívódsz, mit szólnál, ha ugyanannyi pénzért vehetnél egy Ferrarit?
A G Data a Kasperskynél és az AVG-nél is több kártevőt ismer fel, miközben mindkettőnél kevesebbet fogyaszt.
Szerintem függ hardvertől és felhasználói környezettől ki mit engedhet meg magának és milyen funkcióra kell.
Illetve, hogy hogyan ismered magad, mennyire kell komoly és erős védelem (kaspersky) vagy mennyire éred be azzal hogy ha egy vírusírtó jó részt felismeri a hétköznapi vírusokat, de azért nem az internet mély bugyraiban járkálsz, csak e-mailre be kapcsolod a gépet napi fél órára.
Köszi a válaszokat!
Hardverem az nagyon jó, szóval az nem szempont, de azért ne fogyasszon annyit (habár az sem lenne baj, tényleg)
De a Kaspersky az tényleg a legjobb, erre rájöttem magamtól is, mert nagyon adja magát az egész cucc, és mindent kifog.
Akkor a Kaspersky lesz belőle.
Ez a kérdés reálisabb lenne ha ESET vs Kaspersky lenne. Ugyanis ESET és Kaspersky, ami biztosra teszi a dolgát. Nekem ESET Smart Security van fent, teljesen megbízható. Kaspersky ugyanolyan szinten van, mint az ESET.
Kaspersky orosz, ESET szlovák. Mindkettő megállja a helyét, de ésszel kell interneten lógni, és megbújnak a háttérben. Viszont ha valamit találnak, akkor azt nagyon kiütik :D
Ahogy nézem ez itt már nem aktuális, de azért leírom azt amit tudok, hátha érdekel még valakit itt :)
Én elég rég óta benne vagyok a "szakmában"... Sok mindent lehetne írni erről, hogy azt miért nem, de emezt miért ajánlanám, de a lényeg, hogy mindenféleképpen Kaspersky!
Egyszerűen zsenik.
Hm... Na azért leírok pár dolgot, hogy tisztán láss egy picit....
Szóval Zsenik, Meg is lett a böjtje. Tudjuk hogy megy a nagy háború a nagy cégek közt. A legkülönfélébb módszerekkel, amit most nem részletezek! Amikor sok éven át, a sok világhírű bejelentések után ismét bejelentette a Kaspersky hogy : Most egy olyan speciális algoritmust találtak az egyik rendszerben (találd ki melyikben! :) ), ami rettentő bonyolult, és a legkifinomultabb, és legújabb fejlesztésü fnom kereső programjuk észlelte csak, Szóval egy olyan algoritmust találtak, ami valószínűleg (ujfent) kémkedésre lett kifejlesztve (khm.. Az amcsik részéről, bujtatottan, kis cégeken (hacker csapatok) keresztűl!) . Szóval nemhogy le tudták volna tolni más cégek a Kasperskyt, hanem bejelent egy ujabb olyan dolgot, amire a világ újra megdöbben. Ezután jött a botrány, amivel megpróbálták aláásni a Kasperskyt. Kaspersky azt kivizsgálta, és szépen kivágta a "más cég által megvásárolt munkatársat" a picsába. Bizonyára kiderült, hogy én MENNYIRE a kasperskyt ajánlom. az oroszok a világ legjobb program írói! (bonyolult Nasa munkákat is vállaltak, amiket csak ők tudtak hiba mentesre elkészíteni!) A kaspersky még mindig az élen van, mint ahogy pár évtizede volt! Az ilyen ESET, Avast, és társai hulladékokkal nem kellene foglalkoznod, mert ezek a sok fals riasztásukkal együtt (pl. avast) egy rakás sz@rok. Nem fogsz belefutni valami kemény szoftver romboló sz@rba a neten, de ha mégis (mert olyan helyeken jársz), akkor egyik sem 100% védelem, kivéve a Kaspersky!!! A vírusirtó ranglistákkal ne foglalkozz, mert azok meg vannak véve. A BitDefendert sem ajánlom, mert ugyan a BitDef. jó, de a Kaspersky jobb, mert zsenik. Van átlag felhasználóknak készült csomag, és vállalatoknak való is! De! Nem akarlak meggyőzni, mert nekem mindegy mit csinálsz... Még valami! Amiket leírtam, annak utána lehet nézni a neten...Bocs az íráshibákért!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!