Honnan töltsem le a macromedia flash 8-at?
Nem tudom jól írtam-e le, mindenesetre, van egy oldal, ahonnan elméletileg le tudnám tölteni, de nem biztonságos, "rosszindulatú".
Az EatMyPie csatornáján láttam videót a programról, és nagyon megtetszett,és szívesen kipróbálnám, de addig nem szeretném letölteni amíg nem tudom, hogy mennyire biztonságos az oldal.
Esetleg valaki tud olyan oldalt ahonnan letölthetem? Vagy hasonló alkalmazást?
Tényleg le van tiltva, megnéztem az Eset Smart Security9-el. De ne linkelj be máskor ilyen trójaival fertőzött oldalt, mert nincs mindenki gépén erős védelem.
Mit lehet tenni? Sajnos ezzel semmit.
A két igencsak veszélyes letöltőoldal egyike a Softonic, a másik a Brothersoft. Mindkettőn vannak bőven fertőzött programok.
Sőt "ingyenes szoftver letöltések" magyarul is igencsak csábítóak a Softonic-nál. Kerüld ezeket, keresgélj máshol. A gyártó cégek honlapjai többnyire megbízhatóak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!