Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Egy vírusról volna szó a...

Egy vírusról volna szó a többi oda lent?

Figyelt kérdés
ma telómon munkaügyek sorozatot szerettem volna nézni rámentem az oldalra filmóriás kiválasztottam hogy hanyadik évad stb rákattintottam hogy megtekintés erre ki írta hogy vírust kapott a telóm cm securityvel megvizsgáltattam azt írta biztonságos és elkezdett valami videót letölteni de nem bírom megállítani csak ugy ha kikapcsolom wifit mert nem akarom hogy letöltse mert szerintem az a vírus szerintetek ez kamu volt hogy vírusos vagy nem? illetve hogy birom megállítnai a letöltés? samsung galaxy ace 4 a telefon

2016. aug. 7. 13:00
 1/2 anonim ***** válasza:
Ami interneten jelenik meg "Vírust észlelt" felirat (esetleg kiegészítve IP címmel és telefon típussal), az csak reklám és gondolom azért tölti le a videót, mert amire rámentél, az letölti azt a bizonyos sorozatot.
2016. aug. 7. 13:20
 2/2 A kérdező kommentje:
köszi
2016. aug. 8. 09:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!