Hol keressem a CHIP magazinban a Smart Security kódot?
Most regisztráltam a CHIP Magazinra, és nem találom az augusztusi kódot.
Jelenleg, egy hónapos ESET NOD32 Antivírus 9.0381.1-s van a gépen, ami 6 nap múlva lejár.
Nincs keretem az új megvásárlására, azért szeretném az ingyenes, minden hónapban megjelenő kóddal frissíteni a vírusirtót.
Már mindent kipróbáltam, amit a CHIP javasolt, de valamit mégis elronthattam.
Nem értem mit rontottam el.
Kérlek részletesen válaszolj légy szíves! Lépésről lépésre, ha nem fárasztó Neked! Köszönöm szépen a türelmedet!
Köszönöm szépen!
Már a bejelentkezésnél, az email cím és a jelszó megadásánál azt írja nincs ilyen felhasználó vagy rossz email cím/jelszó páros.
Ha megadom az inda-jelszót az sem jó, ha a CHIP regisztrációnál megadott jelszót adom meg az sem jó. Mi a csudát rontottam el?
Vagy ezen az oldalon is újra kell regisztrálnom?
Nem értem!
Köszi a választ!
Köszi szépen a választ!
Megpróbálom.
(Y)
Ugyanaz a probléma.
Nem tudom mit tegyek. :(
Köszi szépen a válaszokat!
Én a Windows Defendert kikapcsoltam, amikor letöltöttem az ESET NOD 32-t most pedig vissza kellene kapcsolnom, mert nem aktív (gondolom én). De nem találom. :(
Szuper leírást találtam, arról, hogy hogyan kapcsoljam vissza a Windows Defendert:
http://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__biztonsag__6..
El is jutottam a újra bekapcsolásig, csak addig nem akarom, amíg az ESET fut.
Csak le kellene törölnöm az ESET NOD 32-t.
Azt pedig nem tudom hogyan csináljam.
Megnyitom, és nem találok olyan szót, hogy "TÖRLÉS" :(
Tudom nem ilyen egyszerű.....
Segítene Valaki?
Köszi szépen!
Nekem egyszerre fut a Windows Defender és az Eset Smart Security9, de nem zavarják egymást. A Defender magában nem védelem, nagyon kevés.
Csökkentett módban le tudod szedni ezt az Esetet, aztán regisztrálj a 30 napos próbaverzióra, aztán mielőtt lejár, vedd meg a kódot egy évre. Nem drága és biztonságos, kedvezmények is vannak.
00:52-s Válaszoló!
Köszönöm szépen!
Zöld kezecske ment neked is!
Bárcsak tízet is küldhetnék minden jó válaszolónak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!