Mitől kapcsolhat ki az AMON nod32-ben?
"használj avastot!NGYENES és jobb mint a nod és a smart security"
Valóban ingyenes, és jobb is a NOD-nál. De attól még egy rakás szar, másfél éves vírust szívtam be vele, majd a teljes gépvizsgálattal végigfertőzött durván 8000 futtaható fájlt. Na szerinted milyen az avast? Bár azt meg kell jegyeznem a tűzfala egész hasznos volt.
Ha már mindenképp váltás a cél, akkor AVG vagy Kaspersky. Tapasztalatból írom. :)
A reklámok és hirdetések legnagyobb része komolyan fertőzött. XP-d van? Akkor Startmenű/Minden program/Kellékek/Rendszereszközök/Rendszer-visszaállítás. Itt a bal oldali kék szövegre katt, aztán kapcsold ki a Figyelést. Utána újrainditás, amíg fekete a monitor F8 Csökkentett mód. Így futtasd le a NOD-ot.
És az IE-hez, Firefox-hoz, Chrome-hoz is van már reklámblokkoló, Adblock Plus a neve. Firefoxhoz itt van. [link]
Töltsd le, telepitsd és állítsd be a szűrőket (felajánlja).
Fertőzött Rendszerleíró adatelemek:
HKEY_LOCAL_MACHINE\System\CurrentControlSet\Services\BITS\ImagePath (Hijack.WindowsUpdates) -> Bad: (%fystemRoot%\system32\svchost.exe -k netsvcs) Good: (%SystemRoot%\System32\svchost.exe -k netsvcs) -> Quarantined and deleted successfully.
HKEY_LOCAL_MACHINE\System\CurrentControlSet\Services\wuauserv\ImagePath (Hijack.WindowsUpdat ezt találta a malwarebytes
Nem virus, nem féreg, nem trójai, hanem rootkit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!