Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Mitől kapcsolhat ki az AMON...

Mitől kapcsolhat ki az AMON nod32-ben?

Figyelt kérdés
Már kétszer előfordult hogy bepirosodott a nod a tálcán és ezt írta ki unable to load file system monitor.A fiam ment a netre ez nála történik esetleg valami olyat nyit meg ami ezt eredményezi?
2010. ápr. 18. 15:25
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
használj avastot!NGYENES és jobb mint a nod és a smart security
2010. ápr. 18. 15:50
 2/11 anonim ***** válasza:
AMON az a fájlvédelem, a levelezésben is bejöhetett valami, amire a fiad rákattintott. Kérdezhette, hogy tegye-e karanténba vagy mit tegyen vele. A fiad beengedte a gépre. Nézd meg a Vezérlőpultban a Biztonsági központ milyen színű? Piros, sárga, kék és zöld? Milyen színű az ikon a Tálca jobb sarkában? Egyébként ha benyelte a virust, akkor egy kicsit belehalt. Sajátgép, Program Files, NOD mappa, zöld szemes Egui ikon. Erre kattints rá és inditsd újra a gépet. Aztán futtasd le, nézze át a gépedet.
2010. ápr. 18. 16:34
 3/11 anonim ***** válasza:

"használj avastot!NGYENES és jobb mint a nod és a smart security"

Valóban ingyenes, és jobb is a NOD-nál. De attól még egy rakás szar, másfél éves vírust szívtam be vele, majd a teljes gépvizsgálattal végigfertőzött durván 8000 futtaható fájlt. Na szerinted milyen az avast? Bár azt meg kell jegyeznem a tűzfala egész hasznos volt.

Ha már mindenképp váltás a cél, akkor AVG vagy Kaspersky. Tapasztalatból írom. :)

2010. ápr. 18. 16:49
 4/11 anonim ***** válasza:
én is AVG használok és mindentől véd
2010. ápr. 18. 17:22
 5/11 A kérdező kommentje:
Simán vissza tudom kapcsolni és nem talál semmit.A gyerek főleg hirdetéseket szokott olvasni meg képeket néz lehet abban van valami ami kiüti a nod-ot.
2010. ápr. 18. 17:32
 6/11 anonim ***** válasza:

A reklámok és hirdetések legnagyobb része komolyan fertőzött. XP-d van? Akkor Startmenű/Minden program/Kellékek/Rendszereszközök/Rendszer-visszaállítás. Itt a bal oldali kék szövegre katt, aztán kapcsold ki a Figyelést. Utána újrainditás, amíg fekete a monitor F8 Csökkentett mód. Így futtasd le a NOD-ot.

És az IE-hez, Firefox-hoz, Chrome-hoz is van már reklámblokkoló, Adblock Plus a neve. Firefoxhoz itt van. [link]

Töltsd le, telepitsd és állítsd be a szűrőket (felajánlja).

2010. ápr. 19. 00:21
 7/11 anonim ***** válasza:
Bocs, ha megvan és karanténba került a kártevő, akkor inditsd újra a gépet és kapcsold vissza a Rendszer-visszaállításnál a Figyelést.
2010. ápr. 19. 00:22
 8/11 A kérdező kommentje:
Megcsináltam csökkentett módban ráengedtem a nod-ot nem talált semmit aztán a malwarebytest ezt találta hijack windows update.
2010. ápr. 19. 17:45
 9/11 A kérdező kommentje:

Fertőzött Rendszerleíró adatelemek:

HKEY_LOCAL_MACHINE\System\CurrentControlSet\Services\BITS\ImagePath (Hijack.WindowsUpdates) -> Bad: (%fystemRoot%\system32\svchost.exe -k netsvcs) Good: (%SystemRoot%\System32\svchost.exe -k netsvcs) -> Quarantined and deleted successfully.

HKEY_LOCAL_MACHINE\System\CurrentControlSet\Services\wuauserv\ImagePath (Hijack.WindowsUpdat ezt találta a malwarebytes

2010. ápr. 19. 17:51
 10/11 anonim ***** válasza:

Nem virus, nem féreg, nem trójai, hanem rootkit.

[link]

2010. ápr. 19. 21:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!