Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Ahhoz hogy 64 bites operációs...

Tódor Péter kérdése:

Ahhoz hogy 64 bites operációs rendszer legyen hány gb ramnak kell lennie? Nekem 2gb ram van

Figyelt kérdés
Kérem segítsetek! :(
2016. aug. 3. 12:27
 1/7 anonim ***** válasza:

Ez processor függő is, ha 64 bites a processorod, akkor érdemes 64 bites rendszert rakni, ha nem, akkor meg mindegy mennyi ramod van, akkor is 32 bites kell.

De a kérdésedre a válasz én 4GB-tól ajánlom a 64 bitet, hiszen a 32 bit 3, valamennyi GB ramot kezel.

2016. aug. 3. 12:30
 2/7 anonim ***** válasza:

2 giga ramra ne akarj 64 bitest, mert az op.rendszer magában elvisz annyit, és nem marad a programokra (pl. böngészőre, lejátszóra...)

De ennyi ram igazából 32 bitesre sem sokkal jobb, éppen csak használható lesz.

Ha nem játszol vele, csak zene/film/internetezés, akkor 4 giga ram elég (és kell) neked (amihez 64 bit kell is)

2016. aug. 3. 13:37
 3/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat
2016. aug. 4. 11:23
 4/7 A kérdező kommentje:

De én olvastam a gépigényt és ott így írták windows 7 1gb ram 32bit

2gb ram 64bit

Akkor most nem tudom

2016. aug. 4. 11:25
 5/7 anonim ***** válasza:
igaz, de az csak maga a windows, de gondolom nem a háttérképet akarod bámulni, hanem csinálni is akarsz valamit, amihez már pluszba kell ram.
2016. aug. 4. 14:35
 6/7 A kérdező kommentje:
Hát igen,de mondjuk eddig is 64 bites volt vitte rendesen csak mikor újratettem a gépet 32 bites volt kéznél. Ezért kérdezem hogy elbírja-e?
2016. aug. 4. 15:59
 7/7 A kérdező kommentje:
Na ehhez mit szóltok
2016. aug. 16. 14:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!