Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » AVG antivirusnak igy kell...

AVG antivirusnak igy kell mukodni?

Figyelt kérdés
Van egy teljesen uj gepem, Windows 7 operacios rendszer, avg virusirto van rajta, kiirta, hogy " rendkívül fontos, hogy most végezze el a számítógép első vizsgálatát, és eltávolitson minden esetleges fenyegetést" ramentem, es besotetedett a kepernyo. Mar egy feloraja igy van, a gep egy kicsit zug. Most dolgozik vagy nyomjak a kapcsolo gombra?
2016. aug. 3. 10:37
 1/6 A kérdező kommentje:
*bekapcsolo gombra
2016. aug. 3. 10:38
 2/6 A kérdező kommentje:
Ezt most telorol irtam :]
2016. aug. 3. 10:38
 3/6 anonim ***** válasza:
0%
Egyáltalán minek vírusírtó? Teljesen feleslegesnek tartom, nekem csak lassította a gépet... töröld le, ha nem töltesz le minden sz@rt, ami vírusos, ismeretlen oldalakról akkor nem lesz gond.
2016. aug. 3. 12:12
 4/6 anonim ***** válasza:

Az autóba minek biztonsági öv? Ha lassan mész vele, úgysem lesz semmi gond...

Egyébként meg nem normális. Egy resetet nyomhatsz, baja a gépnek nem lesz tőle.

2016. aug. 3. 12:53
 5/6 A kérdező kommentje:
Szuper...es most megint bejott ez a fekete kepernyo megint ujra kellett inditani a gepet. Ez mitol??
2016. aug. 3. 13:05
 6/6 anonim ***** válasza:

az teljesen más.. ha tudom, hogy nem töltök le minden szemetet (mert nem vagyok retardált) akkor minek lassítstam a gépem ilyen baromságokkal?!

egyszer megkérdeztem egy ismerősömet, hogy milyen vírusírtót ajánl (kb fél milliós gépe van) és mondta, hogy semmilyet... mivel csak Steam, Origin, vagy Uplay-ről tölt le játékokat.

2016. aug. 3. 13:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!