Ezt a trójai vírust hogyan lehet eltüntetni?
Figyelt kérdés
Mindig küldi ezt : nézd meg a képet :D www.my-ph0t0s.com/facebook.image.php?=PHOTO159IMG458526.JPG
ezt NE nézzétek meg mert ez a vírusos link...ezt nekem haverom küldte...nekem az avast!5.0 blokkolta az oldalt, de még Google-n se enged a linkre rákeresni mert ott is kiírja
annyit tudtam meg róla, hogy ez egy javascript trójai program
ezt írta ki a vírusirtó
2010. ápr. 17. 11:11
1/7 A kérdező kommentje:
amit kihagytam azaz, hogy ez a vírus az MSN-n terjed
2010. ápr. 17. 11:12
2/7 anonim válasza:
nem trójai hanem féregvírus, és ha nem kattintasz rá semmi bajod nem lesz. Azért jó ha karanténba teszed
3/7 A kérdező kommentje:
trójait írnak mindenhol, amúgy én rákattintottam, de nem lett bajom mert az Avast blokkolta
JS.ScriptPE-inf [Trj] ez a neve amúgy szóval már haladok :D
2010. ápr. 17. 11:23
4/7 A kérdező kommentje:
de haverom nagyon szívja ezzel a vírussal mert az ő gépén van
2010. ápr. 17. 11:24
5/7 anonim válasza:
Ha a Te gépeden az Avast blokkolni tudta valószínűleg az Ő gépén karanténba tudná helyezni ill. törölné. Szerintem.....
6/7 A kérdező kommentje:
Nem tudom...de már letöltötte azt a vírusirtót ami nekem van
2010. ápr. 17. 14:03
7/7 anonim válasza:
Kaspersky az szűri a z MSN -t is meg van egy IMCleander nevű okos progi nekem segített és osztálytársaimank is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!