Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Miert jon ki a dvd rom (...

David2014 kérdése:

Miert jon ki a dvd rom ( talcaja) amikor a gep indul?

Figyelt kérdés
mindig kitolja a talcat a gep , hiaba nyomom a gombot vissza, utana ugyis kitolva hagyja, mitol lehet es hogy lehet megcsinalni, igy nem lehet beolvasni se egy dvd t sem, tudom eleg hulye helyzet de ez van, idegesito.

2016. júl. 22. 13:51
 1/7 Hominida ***** válasza:

Más helyeken mechanikus meghibásodásra, a szerezetben összegyűlt porra, a gomb beragadására és vírusra tippelnek. Indítsd újra a gépet csökkentett módban, és ha akkor nem nyílik ki, akkor szoftver tartja nyitva. Az lehet vírus vagy valami rosszul működő program az automatikusan indulók között.

Találtam egy Door Control nevű programot, kicsit lassan reagál, de működik. [link] Próbáld ki, hátha felülbírálja a hibás jelzést.

2016. júl. 22. 16:02
 2/7 A kérdező kommentje:

safemodban is kiloki.

en arra gyanakszom, hogy a tap csinalja, egy ideje furcsa hangokat ad ki, sistereg mint egy regi 100 w os izzo mint amikor eg ki.

2016. júl. 22. 16:38
 3/7 Hominida ***** válasza:
Nem hiszem, hogy a táp ki tudja nyittatni a tálcát, de akkor lehet, hogy mindenekelőtt tápot kell cserélned, gyorsan.
2016. júl. 22. 20:23
 4/7 A kérdező kommentje:
miben karosodhat a gep ha igy hagyom egy ideig?
2016. júl. 22. 21:27
 5/7 A kérdező kommentje:
egy Xilence 580 wattos atx es tap van benne, ami allitolag nem gyenge cucc, kb 3 honapja volt beteve de hasznaltan kaptam. milyet ajanlanal helyette ? teljesitmenyben es markaban. azert azt hozza kell tenni, hogy ezek az olcsok csunyan tudnak zugni....
2016. júl. 22. 21:29
 6/7 Hominida ***** válasza:
Másik tápot ajánlani nem tudok, azt a kérdést tedd fel külön. Bár ha rákeresel, rengeteg válasz fog felugrani. Én csak amiatt idegeskednék, hogy a tápban serceg valami. Az sem lenne felhőtlen boldogság, ha kigyulladna, de a sercegés valami nem szabályszerű áramvezetés hangja, ívhúzásé, zárlaté. Ilyen esetben a tápből kijövő feszültségek ingadozhatnak, ráadásul valami magas frekvenciával, és akár túl is léphetik a határt, összességében tehát az elektronikát érezném veszélyben.
2016. júl. 22. 21:59
 7/7 A kérdező kommentje:

valoszinu a feszultseg ingadozas miatt csinalja hogy kitolja a dvd romot . teszek bele egy masik tapot a napokban es visszajovok egy update-el. addig is koszi

egyebkent a serceges nem folytonos, mikor csinalja mikor nem, ma pl alig hallottam, maskor pedig mindegyre csinalja, a kabelek nem mozognak hogy az befolyasolna..

2016. júl. 22. 22:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!