Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Windows aktiváló szemeteit el...

Windows aktiváló szemeteit el lehet tüntetni?

Figyelt kérdés

Tegnap újratelepítettem a számítógépemet, és leszedtem egy elvileg teljesen jó aktivátort, ami úgy gondolta, hogy tele rakja a gépemet fölösleges programokkal, meg a google chromet bővítményekkel, stb... csináltam egy rendszervisszaállítást, rakhattam fel újra a drivereket is.

Észrevettem, hogy még rendszervisszaállítás után is maradt egy csomó szenny különböző windows mappákban, van mód, hogy ezektől megszabaduljak? Vagy inkább telepítsem újra az egészet? Nem akarom, hogy frissen újratelepített rendszer tele legyen ilyenekkel.

2016. júl. 5. 10:44
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

"Vagy inkább telepítsem újra az egészet? "

Igen.

2016. júl. 5. 11:16
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Ha másodszor is aktivátorral aktiválod, akkor másodszorra is ez lesz a gond. Max annyi változik, hogy a szemetet/vírust/trójait nem fogod látni, de attól még ott lesznek. Ha felesleges dolgoktól mentes windowst akarsz, akkor vedd meg. Az a tuti módszer. Van ahol már 7 ezer forintért lehet win7-et venni. Ennyit ne sajnálj rá.
2016. júl. 5. 11:55
 3/3 coopper ***** válasza:
100%

Szia.

Szerintem rakd újra.

A másik dolog meg "leszedtem egy elvileg teljesen jó aktivátort" ami ezek szerint csak nem volt teljesen jó, mert ha aktiválta is a windowst mást is csinált.

Az ilyeneket, használat előtt (mielőtt elinditod) töltsd fel ide : [link]

Az eredményből következtethetsz arra, hogy jó-e vagy nem.

Sok sikert.

üdv.

2016. júl. 5. 14:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!