HY! Saját freemailom jelszavát elfelejtettem és emlékeztető sem segít, hogyan tudnék mégis belépni? SOS
Csinálj ÚJ fiókot!
A jelenlegi Freemail fiókod ha jól tudom, 30 nap múlva törlődik!
Legközelebb készíts jelszóemlékeztetőt és állítsd be a gépeden, hogy automatikusan jelentkezz be fiókodba!
"hogyan tudnék mégis belépni?"
Sehogy!!
Törlődik, de csak a tartalma. Később még jó darabig be lehet lépni, persze csak a megfelelő jelszóval, de akkor már a korábbi üzenetek nem lesznek ott.
Jelszó nélkül reménytelen, hiszen éppen ez a jelszó lényege.
#6: Kívánom, hogy ne is legyen. Senkinek sem kívánom azt, mint a nővéremnek, mikor egyik napról a másikra eltűnt 5 évnyi magán- és üzleti levelezése a Freemailből. Egy hónap próbálkozás után méltóztatott válaszolni a support, kb. olyan színvonalon, hogy "ja kérem, ez egy ingyenes szolgáltatás, így járt". A freemailnél nincs biztonsági mentés, ami az összes online mailszolgáltatónál alap. Mindegyiknél lehet a teljes cím-és levélarchívumot egészben migrálni az új postafiókba, a freemailnél természetesen nem. Egy napig nem lehet bejelentkezni a postafiókomba? Ez a Freemailnél megszokott esemény (elég csak itt a gyakorikerdesek.hu-n körülnézni egy szünetkor), más szolgáltató ezt nem engedhetné meg magának. Spamet, sőt, vírusokat úgy enged át a "védelmük", hogy öröm nézni.
A Gmailhez/Outlookhoz/Yahoo-hoz képest a Freemailnek csak hátrányai vannak, és semmi előnye. Még egyetlen Freemail-tulajdonos sem tudott nekem olyan érvet mondani, amiért érdemes lenne azt választani a normális, megbízható szolgáltatók helyett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!