Szerintetek meglehet bízni egy ilyen emberbe?
Ugye nem úgy hívják, hogy "Nemezis", esetleg "rileksz" vagy "BORSOD A SORSOD"?
Csak mert az illető kicsalt tőlem a "jövő héten lesz pénzem, akkor majd viszonozom, anyukám mindig arra tanított, hogy legyek becsületes" szöveggel egy Witcher II-t.
Megkapta a játékot, eljött az idő. Nem hozta fel, hogy vajon mit szeretnék cserébe (még nem döntöttem el, de nem nagy dolgokról volt szó 2-3 euro érték) , de úgy véltem neki illene megkérdezni, nem nekem kuncsorogni - no mindegy. Hallgatott a témáról, mint a sír.
Teltek a napok, meguntam és kizártam a RoK guildemből, amire megsértődött (nem kérdezte miért tettem) és letiltotta a kapcsolatot. A Steamen ez azt jelenti, hogy még csak üzenni sem tudsz az illetőnek, hogy megbeszéljétek a dolgot...
Tudom, naiv voltam, de rendes gyereknek látszott - mint a csalók általában...
Már az is gyanús lehetett volna, hogy rengeteg neve van (vagy 20), amiket gyakran változtat, de ez csak utólag derült ki, nem nyomoztam le előre.
Elnézést a hosszú történetért! Elég lett volna annyi, hogy "ne bízz senkiben!". De talán így tanulságosabb.
De hát a sale 2 hete tart. Én nem küldeném, ha eddig várt akkor várja meg a halloween/hálaadás/karácsony sale-t és olcsóbban megveheti.
Vagy én csak akkor küldeném, ha nem fog fájni az az 5 euró, ha mégsem fizet.
Hol ismerted meg? Ha még csak haverodnak sem mondanád, abszolúte fosd le. Lesz még a payday leárazva kábé ezer alkalommal 5 euróra, emiatt ne legyen bűntudatod, ha valóban akarja, nem csak az ingyen játékra hajt, lesz még lehetősége megvenni.
Vagy ajándéknak vedd meg, és tarts ott a raktáradban. Ha fizet tizedikéig, akkor okés, ha nem, akkor így járt, max lesz egy payday 2 copyd, amit később esetleg elcserélhetsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!