Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Szerintetek meglehet bízni...

Szerintetek meglehet bízni egy ilyen emberbe?

Figyelt kérdés
Lényeg hogy most summer sale van steamon-on és a gyerek nem tudja megvenni a payday2-t de viszont én megtudom. Megszeretném venni de hülye sem vagyok hogy csak úgy biztosíték nélkül csak úgy megvegyem neki szóval, szerintetek mit kéne csinálnom? (Persze azt mondta hogy July 10ig visszaadja ahogy módja van rá mert Kp-ba van pénze csak bankkártyán nincs. (Paysafecardal adná vissz, de ott meg az a cink hogy ő is tudja a kódot))

2016. júl. 3. 08:18
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Inkább hagyd... Utána meg írogathatod ki ide a kérdéseket, hogy átvertek stb...
2016. júl. 3. 08:24
 2/13 A kérdező kommentje:
Én is ettől félek
2016. júl. 3. 08:25
 3/13 anonim ***** válasza:

Ugye nem úgy hívják, hogy "Nemezis", esetleg "rileksz" vagy "BORSOD A SORSOD"?

Csak mert az illető kicsalt tőlem a "jövő héten lesz pénzem, akkor majd viszonozom, anyukám mindig arra tanított, hogy legyek becsületes" szöveggel egy Witcher II-t.

Megkapta a játékot, eljött az idő. Nem hozta fel, hogy vajon mit szeretnék cserébe (még nem döntöttem el, de nem nagy dolgokról volt szó 2-3 euro érték) , de úgy véltem neki illene megkérdezni, nem nekem kuncsorogni - no mindegy. Hallgatott a témáról, mint a sír.

Teltek a napok, meguntam és kizártam a RoK guildemből, amire megsértődött (nem kérdezte miért tettem) és letiltotta a kapcsolatot. A Steamen ez azt jelenti, hogy még csak üzenni sem tudsz az illetőnek, hogy megbeszéljétek a dolgot...

Tudom, naiv voltam, de rendes gyereknek látszott - mint a csalók általában...

Már az is gyanús lehetett volna, hogy rengeteg neve van (vagy 20), amiket gyakran változtat, de ez csak utólag derült ki, nem nyomoztam le előre.

Elnézést a hosszú történetért! Elég lett volna annyi, hogy "ne bízz senkiben!". De talán így tanulságosabb.

2016. júl. 3. 08:52
 4/13 A kérdező kommentje:
Vágom, a gyereknek egy neve van (Mellesleg Portugál ami nem a közelbe van) Adseals, skypon is megvan ott is ugyan ez a neve. Nem tudom mi tévő legyek.
2016. júl. 3. 09:54
 5/13 anonim ***** válasza:
Mindig az ajánlattevő teszi meg az első lépést. Ha ő felajánlotta hogy fizet a játékért, te addig nem küldöd el amíg nem fizet. Ezzel biztosítod be magad.
2016. júl. 3. 10:02
 6/13 A kérdező kommentje:
Ez teljesen igaz, de arra már nincs idő hogy előre utalja a pénzt. Mivel ő hétfőn tudja adni a pénzt, de hétfőre lejár az akció!
2016. júl. 3. 10:38
 7/13 anonim ***** válasza:

De hát a sale 2 hete tart. Én nem küldeném, ha eddig várt akkor várja meg a halloween/hálaadás/karácsony sale-t és olcsóbban megveheti.

Vagy én csak akkor küldeném, ha nem fog fájni az az 5 euró, ha mégsem fizet.

2016. júl. 3. 10:40
 8/13 anonim ***** válasza:
Hagyd inkább, valami portugál... még csak nem is magyar.. Finoman fogalmazva: keressen valaki mást, akit át tud ...-ni, tiltsd le, többet nem látad.
2016. júl. 3. 10:55
 9/13 anonim ***** válasza:

Hol ismerted meg? Ha még csak haverodnak sem mondanád, abszolúte fosd le. Lesz még a payday leárazva kábé ezer alkalommal 5 euróra, emiatt ne legyen bűntudatod, ha valóban akarja, nem csak az ingyen játékra hajt, lesz még lehetősége megvenni.

Vagy ajándéknak vedd meg, és tarts ott a raktáradban. Ha fizet tizedikéig, akkor okés, ha nem, akkor így járt, max lesz egy payday 2 copyd, amit később esetleg elcserélhetsz.

2016. júl. 3. 11:19
 10/13 anonim ***** válasza:
A sz@rd le fennakad a gyakori cenzúrán, a fosd le nem, grat :D
2016. júl. 3. 11:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!