Letöltöttem az avast vírusirtót, de kinyírja a böngészőt. Mi a baj? Nem vagyok egy guru.
sziasztok! itt olvastam több ajánlást az avastról, ezért letöltöttem. szépen elindult, át is vizsgálta a gépem - nagyon bejött egyébként, mert érthető számomra. de ezzel egyidőben megszűnt a böngészőm netelérése. az msn ment, de se az exploler, se a firefox nem. csak rendszer visszaállítással tudtam megoldani. mi lehet a hiba? jó lenne az avast, de hogy csináljam?
béna vagyok a témában, nagyon köszönöm ha segítetek!
Köszi! nekem nem igazán jön be az avg. ami ingyenes változat, sajnos nem magyar nyelvű - ez nekem sajnos gond...
valami ötlet a megoldásra?
de, valahol a net/hálózat beállításoknál állít át valamit, egyszer én is 2 órát izzadtam, mire egy gépen ugyanígy megtaláltam, mit állított el -> tapasztalatom szerint ilyenkor mehet a levesbe az Avast
a nod32 még jobb, mint az Avast, a tesztek szerint is: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!