Hol, kinél érdemes e-mail címet csinálni?
Hol a legnagyobb a biztonság,az adatvédelem.
Ahonnan a legkisebb eséllyel szivárog ki bármi is,törik fel és az állam felé sem szolgáltatják ki?
Anno egy informatikus nekem azt mondta,hogy a Gmail jobb, mint afreemail meg a citromail.
De már onnan is szivárognak ki dolgok .
Jobban tűnik a yahoo és van még egy ami még jobban védi az adatokat és senki nem férhet hozzá?
Szóval hol érdemes fiókot létrehozni?
A telefonszámom biztonságban lesz ott?
pont com ha megadom valamelyik ami cégnek az mit csinál vele?
Telefonszám e-mail-címen? Az meg minek?
Egyébként nekem egyszer valaki azt mondta, hogy az a legbiztosabb, ha saját mailszervert állítasz be. És szerintem igaza is volt.
A GMail-nél tök felesleges messzebb menni.
> De már onnan is szivárognak ki dolgok
Mi szivárog ki? Hova? Forrás?
A Yahoo semmivel nem lenne jobb, a telefonszámot pedig nem adják ki senkinek, biztonsági azonosításhoz tárolják csak: hogyha valaki megszerezné a jelszavad, még vissza tudd szerezni a fiókod.
Az állam pedig továbbra is csak indokolt esetben nézhet esetleg bele - ha bűncselekményt követtél el. Tehát bitang egyszerű a recept: nem követsz el bűncselekményt.
> pont com ha megadom valamelyik ami cégnek az mit csinál vele?
Ha ez egy fontos kérdés, akkor előbb fordítsd magyarra lécci, mert jelen formájában nincs semmi értelme.
A forrást meg kell kell keresnem ami arról szól,hogy mennyi adat szivárgott ki a google-tól.
A pont com az Ami vagy amerika. Ha nekik adom meg a telefonszámom mit csinálnak vele. -erre irányult.
Már a Gmailnél és a yahoo-nál is kérik a telefonszámot a fiókot akarsz létrehozni.
Valahol volt egy grafikon a ami a fiókok biztonságát mutatta és a gmail nem szerepelt a legjobbak közt ha jól emlékszem.
> mennyi adat szivárgott ki a google-tól.
Erre nagyon kíváncsi vagyok, mert figyelem az IT híreket, de ilyet távolról sem láttam.
> A pont com az Ami vagy amerika. Ha nekik adom meg a telefonszámom mit csinálnak vele. -erre irányult.
A TLD-k ma már nemigen kötődnek országhoz. .com domaint én is (és bárki) tudok regisztrálni, és elég messze vagyok Amerikától, tehát a ".com"-ból a világon SEMMILYEN biztonságtechnikai következtetést nem vonhatsz le.
> Már a Gmailnél és a yahoo-nál is kérik a telefonszámot a fiókot akarsz létrehozni.
A GMail-nél évek óta kérik és pár hete még opcionális volt, most is annak kéne lennie. De mondom, ez csak a te biztonságod szolgálja.
> Valahol volt egy grafikon a ami a fiókok biztonságát mutatta és a gmail nem szerepelt a legjobbak közt ha jól emlékszem
Pont, hogy a GMail az egyetlen, amelyik figyeli, ha nem szokványos módon jelentkezel be.
"Pont, hogy a GMail az egyetlen, amelyik figyeli, ha nem szokványos módon jelentkezel be."
Én tegnap a Yandex fiókomba léptem be, és jött az e-mail, hogy belépés történt. Egyébként levelezőklienst használok, ezért szokatlan nálam a konkrét belépés.
Elfogadom,hogy jobban értesz hozzá.
De nem erre a táblázatra gondoltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!