Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Bios administrator jelszavat...

Müller Peti kérdése:

Bios administrator jelszavat hogyan lehet kiiktatni?

Figyelt kérdés
Adott egy Hp Compaq nx6125 laptopom ,ami bios administrator jelszavas ,és nem enged be a biosba.win 7 van most rajta ,használtan vettem ,de nem gondoltak a jelszóra ,felejtésbe merült...ötletek? bioselem resettel semmi...
2016. jún. 18. 20:59
 1/4 donfetibo ***** válasza:
Hát a HP laptopokal az a gond, hogy ott nem elég ha szét kapod azt kiveszed az elemet 10-15 percre, mert ez nem segít, ugyanúgy megmarad a jelszó! Ha tudni akarod akkor priváton írj és lásd kivel van dolgod elárulom neked de nem mondhatod el minden jött ment emberkének hanem titokban tartod! :)
2016. jún. 18. 22:14
 2/4 A kérdező kommentje:
Küldtem privátot! köszi előre is!
2016. jún. 19. 09:48
 3/4 Szirty ***** válasza:

Ennek ellenére a "Maintenance and Service Guide

HP Compaq nx6115 and nx6125 Notebook PCs" c. dokumentumban így van leírva...

[link]

2016. jún. 19. 10:39
 4/4 A kérdező kommentje:
komoly.végigolvastam minden szakkommentárt erről és semmi sem segít.Az eeprom tárolja a jelszavat ,vagyis csak tényleg bios chip csere orvosolná??? behalok...a mai laptopok ilyet nem is tudnak.... ez a masina meg már 2006-os ,Hp ez nem semmi :)
2016. jún. 27. 16:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!