Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Facebook feltorese lehetseges...

Facebook feltorese lehetseges hogy adataimhoz hozzajutottak?

Figyelt kérdés
Messengeren ugy latszott semmilyen uzenetet nem nyitott meg, sot meg sem kaptam (vagy aki belepett ha belepett) tehat semmi nyom, DE: messengerre ra,entem kiirta hogylog out....erre utana nem engedett be a jelszavammal majd kaptam a megadott telefonszamra egy hatjegyu kodot azzal sem sikerult majd kertem egy ujat azzal sikerult belepni es vegig vezetett 3 lepesen.....ott tobbek kozott kiirta hogy: "lelettem tiltva" mert tul sokszor probalkoztam (nem ks voltam netkozelben nem en voltam) majd mutatta hogy egy debreceni windows chrome rol 2 oraja jartak bennt VAGY legalabbis probaltak belepni (nem ertettem a sziveget amit kiirt ennyire nem jo az angolom) en ekozben a dunan csonakaztam....megvaltoztattam a jelszavam es ezelott is egyebkent hosszu volt nagybetukkel szamokkal olyasmi mint "gNagybeRtalannemmegyeL2862" ha ugy mutatta mintha se aktiv nem lettem volna sot az uzeneteket nemhogy megnezni, de megkapni sem kaptam meg.......felhetek attol hogy kepeimhez hozzajutottak messengeren amiket kuldtem?!

2016. jún. 16. 19:48
 1/4 anonim ***** válasza:

Ha valóban hozzáfértek a profilodhoz, bármilyen tartalmat elérhettek róla. Ennek nem kell hogy látható nyoma legyen, egy már elolvasott üzenet újra megnyitva nem fog semmilyen jelzést küldeni neked.

A lényeget nem írtad le, attól hogy nem tudsz angolul még bemásolni be lehet és itt is látják miről lenne szó.

2016. jún. 16. 20:16
 2/4 A kérdező kommentje:

recemt activity may have affected your accaunt's security so we've locked it

please rewiew this recent login and let us know it was you.

kaposvar

2 hours ago

ez volt ket lepesben a lenyeg amit kiirt es nem tudom ez valami hiba vagy beleptek vagy csak akartak de nem sikerult??!! kerlek segitsetek

2016. jún. 17. 22:01
 3/4 anonim ***** válasza:

Szerintem nem tudtak belépni, viszont elég sokszor próbálkoztak belépni Kaposvárból. Lényegében azt kérte a FB, hogy erősítsd meg, hogy te próbálkoztál belépni.

Onnan veszem, hogy nem tudtak belépni, mert a FB biztonsági okokból zárolta a fiókod, ezért nem engedett téged sem belépni. Ha be tudtak volna lépni, akkor te is be tudtál volna, mert akkor nem lett volna zárolva a fiókod (biztonsági okokból), ha ők be tudnak lépni, mert ha ők betudnak pár próbából, akkor a FB azt hitte volna, hogy minden okés és te vagy, így meg a sok próbálkozás miatt helyesen gondolta, hogy nem te vagy, ezért még időben letiltotta mielőtt kitalálták volna a jelszót... :D

2016. jún. 20. 18:08
 4/4 anonim ***** válasza:
3. vagyok... Na ezt olyan jól leírtam, hogy visszaolvasva még nekem is nehezemre esik értelmeznem. XDDD
2016. jún. 20. 18:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!