Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Hogy talált rám?

Hogy talált rám?

Figyelt kérdés

Amikor megkaptam ezt a telefont, aznap kaptam egy SMS-t: "Ébren vagy még?"

Hat így néztem, h OK, biztos elütötte a számot, nagyon sokan megcsinálták már. Visszanéztem a hívás naplót, es azóta meg 2x hívott. A szám rendes, tehát látszik, nem rejtett.

Mit tegyek?

2016. jún. 10. 23:52
 1/6 anonim ***** válasza:
A telefonnal kaptad a kártyát is?
2016. jún. 10. 23:57
 2/6 anonim ***** válasza:
Írd neki, hogy "Persze. Az ördög nem alszik."
2016. jún. 11. 00:10
 3/6 anonim ***** válasza:

Írj vissza, hogy téves szám! Nem értem az aggodalmad és a problémád. Amikor beírta a számot a telefonjába akkor valószínűleg elütötte, erre te is rájöttél (ellenben sms-t és hívást a készülék telefonkönyvéből szoktunk indítani) így nem meglepő, hogy ha az sms-ére nem reagáltál, akkor megpróbál felhívni - nyilván ugyanezen a számon - mert még mindig azt hiszi az ismerőse vagy. Fog is zaklatni még egy darabig míg fel nem világosítod, hogy rossz számon próbálkozik...

Szóval hol a gond? És miért nem szólsz szerencsétlennek, hogy a barátnője helyett téged zaklat? Lehet azt hiszi szegény, hogy berágott rá a csaj! :D

2016. jún. 11. 00:21
 4/6 anonim ***** válasza:
Akárkit hívhatnak így nem csak téged.De már az első üzenetnél kellet volna írnod neki hogy rossz a szám.
2016. jún. 11. 00:38
 5/6 anonim ***** válasza:
nekem azt küldte valaki, hogy "ugye nem bántottad vivit?" :DD'D
2016. jún. 11. 09:46
 6/6 A kérdező kommentje:
#5 nem xd
2016. jún. 11. 16:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!