Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Mennyire megbízható bolt a...

Mennyire megbízható bolt a Mobilcorner? Miért olcsóbbak itt a telefonok?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Innen szeretnék telefont venni, mert jóval olcsóbbak, mint máshol. Érdemes innen? Miért olcsóbb?

2016. jún. 9. 14:03
 1/4 anonim válasza:

Szia én tőlük vásároltam csak ajánlani tudom, nagyon segítőkészek voltak, raktáron volt nekik a teló amit kinéztem, kevesebb mint 24 órán belül hozta a futár a telefont. Én beszéltem velük telefonon ahol megkérdeztem miért olcsóbbak mint mások, teljesen korrekt választ kaptam miszerint csak webshopjuk van, nincs üzletük tehát ezek költségét megtudják spórolni. Garanciát direkt lecsekkoltattam a Samsungnál és teljesen gyári telefont kaptam a garancia ideje is arról szolt amit a webshopnál írtak.

Én csak ajánlani tudom őket.

2016. jún. 20. 17:30
 2/4 anonim válasza:
15%
Én megjártam velük de nagyon..
2016. júl. 15. 09:20
 3/4 anonim válasza:
100%
#2 BŐVEBBEN?
2016. júl. 24. 15:31
 4/4 anonim válasza:
48%

Rendeltem egy telefont.

3 napon belül jeleztem hogy hibásat küldtek.

Mondták kicserélik, 1 hét mire be tudják szerezni.

Letelt az 1 hét, semmi infót nem kaptam, így írtam nekik.

Mondták hogy mégse tudják kicserélni, mert nem tudják beszerezni. De itt megjegyzem először nem tudták hova tenni a dolgot, de kiderült szerencsére hogy múlthéten a kollégájával beszéltem, ők pedig úgylátszik nem beszélnek össze.

(Ja meg ha nem írtam volna, biztos hogy nem tájékoztattak volna a helyzetről, és letelt volna a 14 nap azt szevasz így jártál)

Végül azt mondták akkor visszautalják a pénzt.

Kérdeztem mikor? Mondták még ma vagy max holnap.

Hát nem történt meg, emailekre már nem reagáltak, 5 nap után felhívtam őket, szerencsére felvették.

(Lehet mert nem tudták hogy én hívom? Mert más telefonszámmal hívtam őket direkt)

Aztán másnapra visszautalták a pénzt.

Jó sokáig lett húzva halasztva a dolog. 2 hetem elment a semmire kb. Amikor felhívtam őket még bocsánatot se kértek. Na hát ez történt.

2016. júl. 24. 15:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!