Mennyire megbízható bolt a Mobilcorner? Miért olcsóbbak itt a telefonok?
Szia én tőlük vásároltam csak ajánlani tudom, nagyon segítőkészek voltak, raktáron volt nekik a teló amit kinéztem, kevesebb mint 24 órán belül hozta a futár a telefont. Én beszéltem velük telefonon ahol megkérdeztem miért olcsóbbak mint mások, teljesen korrekt választ kaptam miszerint csak webshopjuk van, nincs üzletük tehát ezek költségét megtudják spórolni. Garanciát direkt lecsekkoltattam a Samsungnál és teljesen gyári telefont kaptam a garancia ideje is arról szolt amit a webshopnál írtak.
Én csak ajánlani tudom őket.
Rendeltem egy telefont.
3 napon belül jeleztem hogy hibásat küldtek.
Mondták kicserélik, 1 hét mire be tudják szerezni.
Letelt az 1 hét, semmi infót nem kaptam, így írtam nekik.
Mondták hogy mégse tudják kicserélni, mert nem tudják beszerezni. De itt megjegyzem először nem tudták hova tenni a dolgot, de kiderült szerencsére hogy múlthéten a kollégájával beszéltem, ők pedig úgylátszik nem beszélnek össze.
(Ja meg ha nem írtam volna, biztos hogy nem tájékoztattak volna a helyzetről, és letelt volna a 14 nap azt szevasz így jártál)
Végül azt mondták akkor visszautalják a pénzt.
Kérdeztem mikor? Mondták még ma vagy max holnap.
Hát nem történt meg, emailekre már nem reagáltak, 5 nap után felhívtam őket, szerencsére felvették.
(Lehet mert nem tudták hogy én hívom? Mert más telefonszámmal hívtam őket direkt)
Aztán másnapra visszautalták a pénzt.
Jó sokáig lett húzva halasztva a dolog. 2 hetem elment a semmire kb. Amikor felhívtam őket még bocsánatot se kértek. Na hát ez történt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!