Comodonak vagy a ZoneAlarm (mindegyikből a legújabb) tűzfala a jobb? Illetve a Comodo Kémprogram-eltávolító, Tűzfal és E-mail ellenörző? Ha csak a tűzfalat telepítem fel?
Igazándiból mindkét válasz jó.
ZA könnyebben kezelhető, mondjuk úgy Bolondbiztos.
A Comodo meg sokkal gazdagabb beállításokat tesz lehetővé de ha nem figyelsz csak tolod a scurityt fel egyszer csak azt látod majd, hogy nincs neted. :)
Velemi is ez volt, gyorsan nekiláttam finomhangolni, de utána csak alig kérdezett és atombiztos volt, meg stabil, se fagyás se hülyeség bááár pár fals riasztás volt, de az a heurisztikus biztonsági szint miatt.
Ha kezdő vagy a ZoneAlarm-ot ajánlom, ha pedig kicsit jobban bele akarsz folyni akkor Comodo-t.
Ja ha 64 bites az oprendszered akkor Comodo, mert nekik van 64 bites tűzfaluk. Már ha van ilyen igényed.
Köszönöm szépen a válaszokat!
Még annyit, hogy igaz, hogy a Comodo nem csak tüzfal, hanem van benne E-mail ellenörzö és kémprogram-eltávolító is? Mert azt tudom, hogy van neki külön vírusírtója is. De most ha csak a tüzfalat telepítem akkor még miket rak fel?
Itt van a ZoneAlarm Free:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!