Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Meg lehet védeni a számítógépe...

Meg lehet védeni a számítógépet a fertőzések ellen ha telepítés után nem frissítem a Windows-t?

Figyelt kérdés
2016. máj. 31. 22:01
 1/5 anonim ***** válasza:
persze, nem kötsz rá netet és soha nem teszel rá ismeretlen pendrive-ot.. vannak lyukak amiket be kell tömni. miért lenne az jó neked hogy nem frissítesz?
2016. máj. 31. 22:07
 2/5 A kérdező kommentje:
Láttam egy számítógépet 2 GB RAM-mal, Windows Ultimate volt rajta, frissítések letiltva és mégis gyors volt. A rendszer már vagy 4 éve lett telepítve. Ezért tettem fel a kérdést
2016. máj. 31. 22:11
 3/5 anonim ***** válasza:
Ha nem 10 éves mánjkráftsztrímer vérpistike körülményeknek van kitéve akkor lehet gyors a gép 2gb rammal is akár több év után is(persze azért a többi komponens is számít).Persze ehhez azért ajánlott néha karbantartani.Az hogy mennyire biztonságos így az kérdéses.A frissítések azért jönnek mert hibákat találnak és ezeket javítják, nem feltétlen tud a vírusírtó megvédeni mindentől.Persze lehet a gépet okosan használni és akkor elkerüljük a veszélyek 90%-át.
2016. máj. 31. 22:30
 4/5 Hominida ***** válasza:

Nekem nem túl bizalomgerjesztő az olyan biztonsági patch, amelyet még vagy ötvennek kell követnie.

Én nem frissítettem az XP-met, nem frissítem a Win7-emet. De csak igény szerint engedélyezem a scripteket a honlapokon, a viselkedésfigyelőnek adott engedélyeket átgondolom és néha újraosztom, hallgatok a víruspajzs szavára, internetre csak azt a programot engedem, amelyiknél ez valóban szükséges, és nem használok sem multiplayeres, sem flash játékokat. Ha használnom kellene, akkor gondban lennék.

2016. máj. 31. 23:07
 5/5 anonim ***** válasza:

nálam is le vannak tíltva a frissítések és semmi baja nincs. gyors!

de az általános ubdatékat nem tudod megakadályozni pl Direct x11 frissítés mert ha játszol akkor sok minden kell...

physix, dx, net keretrendszer, CC++ visual, abode flash player...

2016. jún. 1. 18:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!