Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Csak én kapok Skype-botokat?

Csak én kapok Skype-botokat?

Figyelt kérdés

A Skype hetente többször küld partnerfelkéréseket hamis acc-okról... Néha sohase ír vagy csak "Üdvözöl"...

Néha beteges dolgokat "hazudnak"... Néha cleverbot szinten lehet velük beszélgetni... Letudom tiltani őket de mégis mif@**t csináljak hogy ne is jöjjenek???

#Skype #bot #hamis #zavarkolódás #öngyilkosleszek
2016. máj. 26. 08:31
 1/4 anonim ***** válasza:

évi 1-2 engem is megtalál, én olyankor elkezdem oltani őket :D

az utolsó már tudta értelmezni, hogy "buta robot", mármint reagált rá, hogy "ő nem bot" :D

a magyar szövegekre rendszerint nem reagálnak semmit, ebből szűröm le, hogy robotok, az angolra meg szinte azonnal válasz...

sajnos jönni fognak, amikor tiltod akkor pipáld be, hogy "Visszaélések bejelentése", mondjuk ezzel se vagyunk előrébb, mert regelnek másik accot és azzal tolják :S

23F

2016. máj. 26. 09:40
 2/4 anonim ***** válasza:
Én még sose kaptam.
2016. máj. 27. 17:56
 3/4 Trevor. ***** válasza:
Én se kaptam még, tudnátok küldeni párat? :D
2016. máj. 29. 11:57
 4/4 A kérdező kommentje:
Angol mindenem, de a reportot be szoktam nyomni...
2016. máj. 29. 11:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!