Fertőzés lehet ez a fájl? Bővebben lent.
Figyelt kérdés
Az autoruns programmal néztem meg az automatikusan induló alkalmazásokat. Ekkor figyeltem fel a következő induló programra: C:\Users\istvan\appdata\local\temp\rarsfx2
A virustotal elemzése a következő:
Tehát két antivírus szerint fertőzés. Nekem gyanús az indulás helye
2016. máj. 22. 09:17
1/3 anonim válasza:
Hát, ha nem kötelező eleme a gépnek, akkor töröld inkább. Lehet, hogy az a két antivírus tévesen riaszt rá, de jobb biztosra menni.
2/3 anonim válasza:
Egyértelmű, hogy gyanús. Indításként azért tette be magát ilyen fura könyvtárba, mert rosszat akar... Hivatalos programok nem innen indulnak. Szedd ki.
Csökkentett módban (vagy merevlemezt másik gépbe áttéve) futttass vírusellenőrzést és malwarebytes-t is.
Azzal a kettővel (vagy inkábbb csak azzal) is érdemes lenne átnézetni, amelyik felismerte a Virustotal elemzésében hogy ez trojan.
3/3 anonim válasza:
Ezt az online scannert futtasd le:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!