Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Iframe vírust hogyan tudok...

Iframe vírust hogyan tudok irtani?

Figyelt kérdés

A weboldalamba betelepült egy vírus. A probléma ott kezdődik, hogy a nod32 nem teljes egészében írja ki a webcímet, ezért tiltani nem tudom. Ip címet azt ír, de az folyton változik.

A weboldalamon lévő fájlokat leszedtem, megtisztítottam a javascript kódoktól amit a vírus jegyzett be, majd visszatettem de semmi változás. Minden egyes oldal megnyitásakor felugrik a nod, hogy blokkolta a "xyz" oldalt és ip címet.

Hogy tudok megszabadulni ettől? Az a géz, hogy minden egyes látogatóm is szembesül ezzel, azt hiszik hogy hacker oldal stb...

Total commandert használtam, már váltottam, jelszavakat lecseréltem. Mit tegyek?

2010. ápr. 9. 20:49
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:

Ezt végigcsináltam, leszedtem az egész oldalt, megtisztítottam és visszatettem. Semmi változás nem történt :(

Nem total commandert használok, winscp-t

2010. ápr. 9. 21:33
 2/12 anonim ***** válasza:
Tedd fell a web oldalad cimet es menezem
2010. ápr. 9. 21:36
 3/12 anonim ***** válasza:

"Tedd fell a web oldalad cimet es menezem"

Autista kisgyerekeknek szabad ilyesmit? Hm? :D

2010. ápr. 9. 21:40
 4/12 anonim ***** válasza:
Ocsem Autista te vagy,nem en,a web oldala fent van a neten es akarr ki megnezheti,nem beszelve hogy a leirtakbol ez lehet hamis riasztas,is,mivel ha tenyleg fertozot az oldal a google mar letiltota volna,ha fogalmad se nincsen a virus es az ieframe fertozesrol akkor kerlek hagyad ezt a sukket dumat magadnak,ok
2010. ápr. 9. 21:47
 5/12 A kérdező kommentje:

[link]

Köszi

2010. ápr. 9. 23:41
 6/12 anonim ***** válasza:
Amúgy arra értettem az autistát, hanem arra ahogyan írsz. Borzalmas. Egy helyesírás ellenőrzőn lefuttathatnád mielőtt publikálod, vagy beszúrhatnád a Word-be. Nem nehéz.
2010. ápr. 10. 09:28
 7/12 anonim ***** válasza:

nekem nincsen magyar bilentyuzes,tehat nemudok irni semmi ekezest,a hejes iras vizsgalast meg minek hasznaljam ha ugy se tudom mit javitscak,hova kell irnom 2-k meg hasonlot,mint irtam nem vagyok magyar es soha se jartam magyar iskolaba,

udv

2010. ápr. 10. 09:42
 8/12 anonim ***** válasza:

Nem a nyelvtudásról van szó. Ha én más nyelven írok, akkor is kijavíttatom, mert megtisztelem azt aki olvassa, azzal, hogy nem fosom képen a gyatra írásommal, főleg ha tudom, hogy egyáltalán nem tökéletes az amit publikálnék. Egyébként nekem német billentyűzetem van, én sem Mo.-ról írok, de át lehet állítani a billentyűzet kiosztást.

Üdv

2010. ápr. 10. 09:47
 9/12 anonim ***** válasza:
Ez nekem igy meg felel ha nem tetszik az irasom ne olvasd,es kesz,
2010. ápr. 10. 10:02
 10/12 anonim válasza:

sima text szövegként szokott a html kódban lenni. Azokat kell egy txt szerkesztőval, pl. notepad kigyomlálni.

& Későbbiekben ne mentsd el jelszavaidat egyik ftp kezelő progiban sem.

2010. ápr. 10. 15:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!