Iframe vírust hogyan tudok irtani?
A weboldalamba betelepült egy vírus. A probléma ott kezdődik, hogy a nod32 nem teljes egészében írja ki a webcímet, ezért tiltani nem tudom. Ip címet azt ír, de az folyton változik.
A weboldalamon lévő fájlokat leszedtem, megtisztítottam a javascript kódoktól amit a vírus jegyzett be, majd visszatettem de semmi változás. Minden egyes oldal megnyitásakor felugrik a nod, hogy blokkolta a "xyz" oldalt és ip címet.
Hogy tudok megszabadulni ettől? Az a géz, hogy minden egyes látogatóm is szembesül ezzel, azt hiszik hogy hacker oldal stb...
Total commandert használtam, már váltottam, jelszavakat lecseréltem. Mit tegyek?
Ezt végigcsináltam, leszedtem az egész oldalt, megtisztítottam és visszatettem. Semmi változás nem történt :(
Nem total commandert használok, winscp-t
"Tedd fell a web oldalad cimet es menezem"
Autista kisgyerekeknek szabad ilyesmit? Hm? :D
nekem nincsen magyar bilentyuzes,tehat nemudok irni semmi ekezest,a hejes iras vizsgalast meg minek hasznaljam ha ugy se tudom mit javitscak,hova kell irnom 2-k meg hasonlot,mint irtam nem vagyok magyar es soha se jartam magyar iskolaba,
udv
Nem a nyelvtudásról van szó. Ha én más nyelven írok, akkor is kijavíttatom, mert megtisztelem azt aki olvassa, azzal, hogy nem fosom képen a gyatra írásommal, főleg ha tudom, hogy egyáltalán nem tökéletes az amit publikálnék. Egyébként nekem német billentyűzetem van, én sem Mo.-ról írok, de át lehet állítani a billentyűzet kiosztást.
Üdv
sima text szövegként szokott a html kódban lenni. Azokat kell egy txt szerkesztőval, pl. notepad kigyomlálni.
& Későbbiekben ne mentsd el jelszavaidat egyik ftp kezelő progiban sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!