Van egy nokia lumia 520as telom, letöltöttem a google play-ből a szeset cecurity mobilt, de a telefonon nem találom rajta. Hol keresssem? Hogy találjam meg?
Figyelt kérdés
Aztán visszamentem a google play-be, azt írja ki már telepítve van a készülékemen. Aztán letöltöttem egy másik biztonsági programot a cm securityt, azzal is ugyanígy jártam, letöltötte de sehol sem találom... és azt irja ki a play hogy telepítve van.2016. máj. 12. 12:54
1/3 |Orfeusz| válasza:
1. A Lumia 520-on nincs Google Play, az egy Windows Phone rendszerű telefon.
2. Telefonra nem kell vírusirtó. Ne tölts le gyanús programokat, és teljesen védve vagy.
2/3 anonim válasza:
A jobb oldali alkalmazás listában keresd, ne a csempefalon. A csempefalra (kezdőképernyő) nem teszi ki automatikusan.
A csempefalat húzd balra, úgy érheted el a listát.
3/3 A kérdező kommentje:
rájöttem. nem a google playből kellett volna hanem a saját áruházból, ami a telefonon alapbol rajta van .
2016. máj. 12. 13:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!