Hogyan tudom visszakapcsolni a Windows Defendert?
Nekem is letöltődött egyszer egy kínai program. Ha megpróbáltam kitörölni a mappát amibe volt kiírta, hogy használatban van és nem lehet törölni. A feladatkezelő sem kapcsolta ki. Mindig azt írta ki, hogy a hozzáférés megtagadva.
Na, de térjünk a lényegre. Nekem úgy sikerült letörölni, hogy bementem abba a mappába ahol az ehhez tartozó fájlok voltak és ott megkerestem az uninstall-t. De nem simán megnyitottam, hanem rámentem arra, hogy futtatás rendszergazdaként. Ha te vagy a rendszer gazda ez nem fog gondot okozni. Megnyílt a programhoz tartozó uninstall. Itt mindig arra kellett rákattintani, amit a program nem úgy írt ki, hogy az szembetűnő legyen. Pl.: Zöld helyett a piros kiírásra kell kattintani. Én nem emlékszem pontosan, hogy mikor mire kattintottam, de ha jól csinálod a folyamat végén eltűnik a program a gépről.
Természetesen válaszom csak akkor ér valamit, ha ugyanarról a kínai programról van szó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!