Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Hogyan tudom visszakapcsolni...

Hogyan tudom visszakapcsolni a Windows Defendert?

Figyelt kérdés
Letöltődött egy program a gépre, ami állítólag egy vírusirtó, de kínai és egy betűt sem értek, abból, amiket ki szokott írni. Kikapcsolta Windows Defendert és már kétszer letöröltem, de mindkétszer újra feltűnt. Megint meg akartam próbálni, de nem volt rajta még a listán sem.
2016. máj. 12. 11:37
 1/1 anonim válasza:

Nekem is letöltődött egyszer egy kínai program. Ha megpróbáltam kitörölni a mappát amibe volt kiírta, hogy használatban van és nem lehet törölni. A feladatkezelő sem kapcsolta ki. Mindig azt írta ki, hogy a hozzáférés megtagadva.

Na, de térjünk a lényegre. Nekem úgy sikerült letörölni, hogy bementem abba a mappába ahol az ehhez tartozó fájlok voltak és ott megkerestem az uninstall-t. De nem simán megnyitottam, hanem rámentem arra, hogy futtatás rendszergazdaként. Ha te vagy a rendszer gazda ez nem fog gondot okozni. Megnyílt a programhoz tartozó uninstall. Itt mindig arra kellett rákattintani, amit a program nem úgy írt ki, hogy az szembetűnő legyen. Pl.: Zöld helyett a piros kiírásra kell kattintani. Én nem emlékszem pontosan, hogy mikor mire kattintottam, de ha jól csinálod a folyamat végén eltűnik a program a gépről.

Természetesen válaszom csak akkor ér valamit, ha ugyanarról a kínai programról van szó.

2016. máj. 15. 08:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!