Hogyan tudnék letiltani egy email címet?
Figyelt kérdés
Már betettem a tiltott domainek közé, az e-mail címet is letiltottam, szűrőt is tettem, de így is spamel naponta. Gmail.2016. máj. 4. 17:47
1/6 anonim válasza:
Igazából három lehetőséged van.
1.A google adatvédelmi irányelvének elolvasása.
2.A mostani fiókot letiltod,törlöd és csinálsz egy másik Gmail fiókot.
3.Próbálj meg olyan jelszót kitalálni amit esetleg nagyon nehéz,vagy lehetetlen kitalálni...bár ettől még ugyanúgy menni fognak a levélszemetek a Gmail fiókodba,de legalább erős lesz a jelszavad.
2/6 anonim válasza:
3/6 anonim válasza:
Igazából velem is ugyanez történt.
De nálam rosszabb volt a helyzet. Hozzám naponta ezrével jöttek a levélszemetek. Aztán átálltam Gmail-re, és egyenlőre nyugi van...egyenlőre.Remélem így is marad. :)
4/6 anonim válasza:
Végső megoldásként megpróbálhatsz vírusirtót cserélni, de ha már egyszer bekaptál egy spam-ot onnantól kezdve nem nagyon van megállás.
5/6 A kérdező kommentje:
# 1, tessék? Mi köze a jelszónak ehhez? :D Heti 1-2 jön, nem vészes. Erős jelszavam van, ne aggódj, de attól még spamelnek. Jó, hogy nem a BIOS jelszót írtad. :D
2016. jún. 11. 17:50
6/6 A kérdező kommentje:
A vírusirtónak mi köze a spamhez? Most komolyan? menjetek másik kategóriába, mert ennyi hülyeséget rég olvastam.
2016. jún. 11. 18:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!