Mit csináljak? Volt barátom a g-mail fiókomon rajta maradt a mobilján keresztül, és bosszúból törli ki az elszámolásaimat, meg ki tudja miket írogat a nevemben az ügyfeleknek.
Figyelt kérdés
Jelszavat már változtattam, de még mindíg csatlakozik hozzá a Sony-val.2016. máj. 2. 10:17
1/10 anonim válasza:
1, Beállításoknál válaszd le az eszközt
2, Állítsd be a kétlépcsős azonosítást
2/10 A kérdező kommentje:
Épp ez az, hogy nem tudtam leválasztani...
2016. máj. 2. 10:44
3/10 A kérdező kommentje:
Nincs olyan a beállításokban..
2016. máj. 2. 10:46
4/10 anonim válasza:
Az android eszközökezelőn belül nincs lehetőség a a telefon gyári visszaállítására? Így távolról törölhető minden róla.
5/10 A kérdező kommentje:
Ezt nem értem.. nála van a telefonja.
2016. máj. 2. 11:15
6/10 anonim válasza:
De a te google fiókoddal be van rajta jelentkezve. Gépről belépsz a Play áruházba és azon belül lesz egy android eszközökezelő menüpont. Na most itt azon túl, hogy meg tudod csörgetni a telefont és megtalálni ha esetleg eltűnt volna, ha mázlid vam akkor gyári visszaállítást is lehet onnan csinálni. Feltéve ha épp netre van kapcsolva az eszköz. Szóval elvileg otthonról, kényelmesen vissza tudod állítani a messzeségben lévő telefont. Így akkor törlődik a gmail címed is telefonról és nem fog tudni hozzáférni többet meg kitörölni a dolgaidat.
7/10 coopper válasza:
8/10 Kőváry Orsolya válasza:
Változtathatsz jelszót is.
9/10 anonim válasza:
Vagy csorgesd meg 1-2 ejszaka az eszkozkezelobol...
10/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm, megoldottam a "tedd biztonságossá a fiókod" menüpontban.
2017. márc. 19. 10:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!