Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Mi a fene baj van a gépemmel?

Mi a fene baj van a gépemmel?

Figyelt kérdés

Nagyon, nagyon elegem van, abból, hogy néha gyors a gépem, néha lassú!

Van egy folyamat, ami 50%-on pörgeti a CPU-t!

De itt a lista, mik futnak! :)

Képek:

[link]

[link]

Ez volt a Task managerben!

ADW Cleaner csak ezt találta! :

[link]

Tudtok segíteni? Mit tegyek?

2016. ápr. 24. 13:12
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
2016. ápr. 27. 22:12
 12/24 A kérdező kommentje:
Ez nem talált semmit! Eset! Egyet nem értek, miért nézte vírusnak a Systemcare-t?
2016. ápr. 27. 22:45
 13/24 nedix ***** válasza:
Szerintem bekaptál egy jó adag vírust a torrentezés miatt frissisd újra azonnal gépet vagy nem lesz mit rajta menteni én is bekaptam egy adag vírust újratelepítettem a gépem és mostmár perfektül megy!
2016. ápr. 27. 22:46
 14/24 nedix ***** válasza:
Egyszerűen lemented az összes fileodat egy pendrivera és újratelepíted a törtet amit alapból felraktál a gépedre
2016. ápr. 27. 22:48
 15/24 A kérdező kommentje:

Nem Trójait írt rá, hanem módósultat! A systemcare végzi a dolgát, de mintha egy picit lassítaná a bootolást! 72 másodperc helyett 102 is volt! Most 43 másodperc a bootolási időm! A systemcare nem talál spyware-t sem trójait, egyszerűen csak feleslegesen összegyűlt fájlokat! Az a fura, hogy semmit sem raktam fel a gépre, egy online játékon kívűl, ami a Spiral Knights és a Forge of Empires!

De néha, olyan szokatlan dolgokat is látok néha, mint pl fut egy szolgáltatűs csak úgy! Szeretném, ha nem gondolkozna a fényképbetöltésénél! Megnyitok egy képet és kb 20-30ms mire betölti a képet!A Wise program meg a reg-eket tisztítja/javítja! Ott is sokat segít nekem! Most volt újrahúzva a gép! Pendrive, csak egy van, ami 7GB! Arra nem fog fölférni az összes adat! Nincsen CD-m amin a Windows 7 telepítő lenne! :/ Sajnos nincsen!

2016. ápr. 28. 21:51
 16/24 nedix ***** válasza:
Kérj kölcsön valakitől egy cdt mentsd le rá a win 7 et és vegyél egy 256gb os pendriveot hidd el megéri sok idegességtől tud megkímélni
2016. ápr. 28. 23:08
 17/24 nedix ***** válasza:
És amugy nekem se írta hogy vírust kaptam az eset 9!!! Pedig valami kinai hülyeségget nyitott meg amikor böngészőt akartam meg úgy indult a gépem hogy engedjem már a tudja hogy melyik cég szoftverét futtatni és letöröltem mindent és mindig újratelepítette minden eggyes újraindításkor a vírus írtok csak 90%-ban szűrik ki a vírusokat
2016. ápr. 28. 23:11
 18/24 A kérdező kommentje:

Nekem nincsen kínai, vagy egyéb vírusom a gépemen! Megnyitom a böngészőt és alap google a kezdőlapom! :)

Adw cleaner meg nem talál semmit! :)

Az a gond, hogy semelyik haveromnak sincsen windows 7 telepítője! :(

Se nagyobb pendrive! Sajnos nincs arra pénzünk, hogy ilyen kütyüt vehessünk magunknak, se windows 7 telepítőt!

Várom a válaszaitokat!

Üdv

2016. ápr. 29. 06:21
 19/24 anonim ***** válasza:
OEM-t lehet kapni (Win7) 30 ezer forintba kerül.
2016. ápr. 29. 12:14
 20/24 anonim ***** válasza:

Van olcsóbb is és valódi.

[link]

2016. ápr. 29. 12:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!