Mi a fene baj van a gépemmel?
Nagyon, nagyon elegem van, abból, hogy néha gyors a gépem, néha lassú!
Van egy folyamat, ami 50%-on pörgeti a CPU-t!
De itt a lista, mik futnak! :)
Képek:
Ez volt a Task managerben!
ADW Cleaner csak ezt találta! :
Tudtok segíteni? Mit tegyek?
Nem Trójait írt rá, hanem módósultat! A systemcare végzi a dolgát, de mintha egy picit lassítaná a bootolást! 72 másodperc helyett 102 is volt! Most 43 másodperc a bootolási időm! A systemcare nem talál spyware-t sem trójait, egyszerűen csak feleslegesen összegyűlt fájlokat! Az a fura, hogy semmit sem raktam fel a gépre, egy online játékon kívűl, ami a Spiral Knights és a Forge of Empires!
De néha, olyan szokatlan dolgokat is látok néha, mint pl fut egy szolgáltatűs csak úgy! Szeretném, ha nem gondolkozna a fényképbetöltésénél! Megnyitok egy képet és kb 20-30ms mire betölti a képet!A Wise program meg a reg-eket tisztítja/javítja! Ott is sokat segít nekem! Most volt újrahúzva a gép! Pendrive, csak egy van, ami 7GB! Arra nem fog fölférni az összes adat! Nincsen CD-m amin a Windows 7 telepítő lenne! :/ Sajnos nincsen!
Nekem nincsen kínai, vagy egyéb vírusom a gépemen! Megnyitom a böngészőt és alap google a kezdőlapom! :)
Adw cleaner meg nem talál semmit! :)
Az a gond, hogy semelyik haveromnak sincsen windows 7 telepítője! :(
Se nagyobb pendrive! Sajnos nincs arra pénzünk, hogy ilyen kütyüt vehessünk magunknak, se windows 7 telepítőt!
Várom a válaszaitokat!
Üdv
Van olcsóbb is és valódi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!