Nita anita kérdése:
Hol tudom iphone6s-en beállítani h az újlenyomat ne csak a feloldást akadályozza meg hanem a feloldás után a bárhova belépést is és újlenyomattal le lehessen védeni?
Figyelt kérdés
2016. ápr. 21. 19:04
1/5 anonim válasza:
azt még sehogyan se!Max be tudod állítani hogy a camerát meg egyebeket zárolja,csak akkor te sem tudod azokat használni!Nekem is 6s-em van:D Alma harcosok:3
2/5 A kérdező kommentje:
Az egyik ismerősöm beállította magágak feloldotta ő az újjlenyomatot de bárhova nyomtam újjlenyomatot kért,de nem árulja el h állította be
2016. ápr. 21. 19:18
4/5 A kérdező kommentje:
Nem tudom de bosszant h lehet olyat
2016. ápr. 22. 05:20
5/5 Racko György válasza:
Szia
Nekem 5s-es van.
Lehet én vagyok régimódi, de ha a feloldáshoz ujjlenyomatot kér akkor minek neked külön alkalmazásokra?
Aki fel tudja oldani a saját ujjlenyomatával a telefont az az alkalmazásba is bele fog tudni lépni.
Inkább ne oldjad fel senkinek a telefont.
Amúgy is megunnád hamar. 1000x többet kellene használni az olvasót.
Felold ujjlenyomat, majd kiválasztasz egy alkalmazást, ujjlenyomat, majd görgetsz és ujjlenyomat.
Ha van értelme kérlek akkor ezt írd le mert én nem tudom hogy mire lenne jó.
Ha meggyőzöl még én is letöltöm.
Köszi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!