Emailemet valószínüleg feltörték csak a rendőrséghez tudok fordulni vele?
Mert levelezek az ügyfélszolgálattal, de nem tudnak semmitse kezdeni a problémával. több mint 10 éve van meg az email mindent erre csináltam alternatív email nem volt megadva hiszen az első emailem volt. a biztonsági kérdések meg annó bitos, hogy nem ezek voltak de valószínűleg azt se állítottam be. egyetlen amit javasolni tudnak, hogy rendőrséghez forduljak csak azt nem tudom, hogy ők mit kezdenek vele foglalkoznak e ilyenekkel ? vagy csak kiröhögnek hogy máskor vigyázzak ...
citromailról van szó ha ez számít
valaki valami ötlet ? pls :S
Be sem tudsz lépni?
Amúgy a rendőrség csak abban az esetben foglalkozna ilyennel, ha valami egyéb jelentős ok is lenne (bűntény, vagy ahhoz köthető dolog). Ha csak "simán lenyúlta" valaki a fiókodat, nem hiszem, hogy különösebben meghatná őket.
9.én hazamentem melobol felmentem cilna az emailemre es azt irta ki hogy egy régi jelszot adtam meg mert 1 bpja meglett valtoztatva es azota is ezt irja csak a napok szama tobb lett
Az ugyfelszolgalatosok leirtak percre pontosan hogy mikor meg valami adatokat szamitogeprol amit nem ertek . gondolom azthogy ki mien iprol geprol csinalta vagy az en gepemet amirol kuldtem az uzenetet nekik azt nemtusom
Elég kicsi a valószínűsége, hogy "feltörték" az "e-mailedet". Inkább az lehet, hogy vigyázatlan voltál, vagy megtudta valaki a jelszódat, vagy valahol beléptél, és befejezéskor nem jelentkeztél ki. Így hozzáférhetővé vált a fiókod, és valaki megváltoztatta a jelszót. Akár az is lehet, hogy valamelyik ismerősöd heccből, de bárki más is lehetett, csupán szórakozásból.
Sokat tenni nem tudsz, esetleg (ha a szolgáltató hajlandó rá) ha hitelt érdemlően tudod bizonyítani a fiók tulajdonjogát, új jelszót kapva újra birtokba tudod venni. Ha ez nem megy, akkor bizony buktad a fiókot (és vele az e-mail címet).
Csak az a kellemetlen ilyen esetben, hogy ha eléggé személyes a cím, akkor valaki akár vissza is tud élni vele.
Ez igaz, viszont ha belépve otthagyok valahol egy gépen valamilyen levelezőprogramot (amit általában böngészőből lehet megnyitni, mert annak kicsi a valószínűsége, hogy valaki idegen helyen Outlook-kal, vagy más hasonlóval nézné meg az e-mailjeit), hozzáértő személynek semeddig sem tart megnézni a jelszót.
Hát még akkor, ha figyelmetlenül engedte a böngészőnek elmenteni a jelszavát!
Vendéglátó helyen kirakott "közpréda" számítógépen érdemes megnézni a mentett jelszavakat! Hihetetlen, hogy mennyi figyelmetlen ember van...
A rendőrségen tehetsz feljelentést maximum nem fog történni semmi. A szolgáltatónak kötelessége lenne visszaállítani a címedet mondjuk egy személyivel. A biztonsági kérdéseket szerintem nem lehet megváltoztatni.
Ha végeztél vele akkor szerintem majomszerű fürgeséggel költözz el a citrommailről. Nagyjából a freemail kivételével minden jobb annál. Ha androdidos telefonod van akkor a gmail pl nagyon kényelmes megoldás, de szerintem a citrommailnél BÁRMIVEL jobban jársz.
Sajnálom, remélem hamar megoldódik a dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!