Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » G2a tapasztalatok?

G2a tapasztalatok?

Figyelt kérdés
Láttam embereket akik azt írják jó stb, de láttam olyanakot is akiknek a steam elvette a pénzüket. Jó mondhatjátok hogy "18000 forint nem olyan sok" de diák ként az, ezért szeretnék innen vásárolni.

2016. ápr. 17. 20:13
 1/6 anonim ***** válasza:

Vagy megveszed most normális áron egy normális forrásból (Steam például), vagy megvárod - akár hónapokat - hogy leárazzák a játékot és olcsóbban megvehesd, de még mindig biztosítva; vagy pedig most megveszed olcsóbban és kockáztatod hogy elvesztheted a pénzed és a játékot is.

Ezek a lehetőségek vannak, mivel a G2A szürkepiaci oldal. Az áru lehet feketén lett beszerezve, de te ugyanúgy fizetsz érte és vállalod hogy elvehetik a kulcsot ha probléma van vele - ezért olcsó.

Legális oldalról legális példányt kapsz, de az ára magasabb - kivéve ha megvárod míg akciós nem lesz.

2016. ápr. 17. 20:19
 2/6 anonim ***** válasza:
Nem a steam veszi el az emberek pénzét, a steam csak visszaveszi a lopott kulcsokat, amiket valahogy megszereztek azok akik gyanúsan olcsón árulnak játékokat. Én olyanoktól szoktam g2a-n venni akiknek 98%+ -os értékelésük és sok eladásuk van, 20+ vásárlás után eddig semmi rossz tapasztalatom nincs ezzel kapcsolatban, g2a shieldet csak 1x használtam, kíváncsiságból.
2016. ápr. 17. 20:20
 3/6 A kérdező kommentje:
Értem és ViperM mióta vannak meg a játékok?
2016. ápr. 17. 20:22
 4/6 anonim ***** válasza:
Legelső vásárlásom 2014 júniusban volt, azóta folyamatosan onnan veszem ha épp nincs hasonló árú akció steamen vagy humblebundlén.
2016. ápr. 17. 21:14
 5/6 A kérdező kommentje:
és a steam nem vette el a játékokat?
2016. ápr. 17. 21:15
 6/6 anonim ***** válasza:

Nem veszi, miért is venné el? Kifizetted, a tiéd.

G2A-n azért vehetik vissza a játékot, mert ott lopott kulcsok is vannak, a lopott játékot pedig bevonják. Ez más legális oldalon nem fordulhat elő, hiszen ott egy áruházból vásárolsz kulcsot, amit egyből a profilodhoz társítanak.

Külső oldalakon vehetsz kulcsokat, és azokat a kulcsokat adhatod tovább ilyen megosztó oldalakon. Azt viszont nem tudja az ilyen megosztó garantálni, hogy mindegyik kulcs legális forrásból van-e. Ha a játékot kiadó később bevonja a kulcsot, azzal a te megvett példányod is bevonásra kerülhet. A G2A védelme is csak 30 napig tart. Azt hiszem a Far Cry 4-nél volt ez, az Ubisoft az összes G2A-n árult kulcsot bevonta mert sok lopott példány volt közte.

2016. ápr. 17. 21:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!