Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Miért nem updatel a windows 7?

Miért nem updatel a windows 7?

Figyelt kérdés

Újra telepitettem 2 laptopomat is, egyiket win7 32bitessel a masikat 64el de mar napok ota nincs windows update csak keresés keresés...

Olvastam hogy windows így akarná rászoktatni az embereket hogy válasszak az ujat a 10 et... de kicsit soknak tartom mar a keresést...

2016. ápr. 16. 13:07
 1/5 anonim ***** válasza:

Nekem sem frissít, én is nemrég írtam ki egy ehhez hasonló kérdést, szerintem is így akarják ránk erőltetni a frissítést win 8-ra vagy 10-re.

http://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__programok__7..

2016. ápr. 16. 13:13
 2/5 anonim ***** válasza:
60%

Frissít az, csak nagyon lassú.

Én beállításoknál átteszem, hogy keressen, de ne töltse le és ne telepítse, csak értesítés legyen.

Amikor hangoskodik,hogy végre megvan, van hogy több napra rá(~220 frissítés), akkor 50-es csomagokban felrakom.

Automatán nem hagyom, mert amikor felrakja ezt a sok frissitést, van,hogy órákig nem tudom használni a gépet..

Jó rendszer, csak ez a nyűgös része...

2016. ápr. 16. 13:29
 3/5 anonim ***** válasza:

Win 7 órákig keresgél és simán megeszik 4~6GB RAM -ot is.

Ezt javaslom: [link]

Össze szedi a frissítéseket, majd szépen telepítheted is vele.

2016. ápr. 16. 14:38
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszikiprobalom a linket, mennyire "tiszta" igy az update, ugyan az?
2016. ápr. 16. 17:37
 5/5 anonim ***** válasza:

Windows szerveréről szedi ez is, csak nem keresgél, hogy mik vannak... hanem letölti és telepíti.

Ezzel ~500MB -ot fogyaszt csak és nem 4GB -ot a frissítés.

Én még ezt a kis scriptet javasolnám:

[link]

2016. ápr. 16. 18:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!