Miért nem updatel a windows 7?
Újra telepitettem 2 laptopomat is, egyiket win7 32bitessel a masikat 64el de mar napok ota nincs windows update csak keresés keresés...
Olvastam hogy windows így akarná rászoktatni az embereket hogy válasszak az ujat a 10 et... de kicsit soknak tartom mar a keresést...
Nekem sem frissít, én is nemrég írtam ki egy ehhez hasonló kérdést, szerintem is így akarják ránk erőltetni a frissítést win 8-ra vagy 10-re.
http://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__programok__7..
Frissít az, csak nagyon lassú.
Én beállításoknál átteszem, hogy keressen, de ne töltse le és ne telepítse, csak értesítés legyen.
Amikor hangoskodik,hogy végre megvan, van hogy több napra rá(~220 frissítés), akkor 50-es csomagokban felrakom.
Automatán nem hagyom, mert amikor felrakja ezt a sok frissitést, van,hogy órákig nem tudom használni a gépet..
Jó rendszer, csak ez a nyűgös része...
Win 7 órákig keresgél és simán megeszik 4~6GB RAM -ot is.
Ezt javaslom: [link]
Össze szedi a frissítéseket, majd szépen telepítheted is vele.
Windows szerveréről szedi ez is, csak nem keresgél, hogy mik vannak... hanem letölti és telepíti.
Ezzel ~500MB -ot fogyaszt csak és nem 4GB -ot a frissítés.
Én még ezt a kis scriptet javasolnám:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!