Ez meg mi a franc?
Sziasztok
Régebben még nem volt ehhez hasonló élményem szerencsére, de most.. Szóval az törtènt, hogy sok exe random leállt java, crome stb.. nem tudtam kikapcsolni a gépet, mert az egeret össze vissza mozgata.. Ez még mind semmi, előjött egy fekete chat ablak " send to h4cker" majd azt írta : béke veletek, utána meg azt, hogy : add fel..
Eléggé nagy para lett bennem, valaki azt mondta, hogy egy hacker feltörte a gépemet, mások meg azt hogy ez egy beépitett vírus volt.. Tudom rakasam újra, most lent is lenyomtam a kapcsolóját, meg a netkàbelt is kihúztam..
Csak kíváncsi lennék, hogy veletek volt-e hasonló és ha igen ti hogyan oldottátok meg? És hogy utánna jó lett-e a gépetek..
Egy nyugtató válasz most jól jönne
Először is köszönöm a válaszod
Azt kihagytam, hogy ma volt olyan is előjött egy kép, egy pakisztáni zászlóval, középen pedig anonimok.. Meg magától kilépett a TeamSpeak, meg előjöttek olyan mappák amiket meg sem nyitottam.
Egy másik fórumon valaki azt írta, hogy ez egy "script kiddie".. Viszont most azon parázok hogy ha ez egy hacker volt, akkor nem-e jön ismét elő, mert ki tudja min keresztül fért hozzá a gépemhez
Amúgy köszönöm mindenkinek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!