Sticky10 kérdése:
Microsoft Outlook fiókomat hogy törjem fel?
Figyelt kérdés
Az az igazság hogy van egy gépem amire felraktam a win 10 et és arra felregisztráltam egy Outlook fiókot aminek a jelszavát elfelejtettem (ezt a gépet régóta nem használtam) és nem engedi hogy még változtassam a jelszavam,ezért kéne segíteni feltörni (informatikushoz is elvihetnem de az pénzbe kerül) válaszotokat előre köszönöm2016. márc. 29. 21:30
1/1 anonim válasza:
Most itt az a kérdés, hogy az Office csomag Outlookjáról van-e szó, vagy a webes felületen regisztrált fiókról. Ha utóbbi, akkor talán van jelszóemlékeztető (nem ismerem, nem használom). De ehhez a webre kell felmenni. Ha az Office csomagnál van gond, akkor nehezebb. De a webes felületű fiókkezelés ott is segíthet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!