(Kérlek ne nézzetek hülyének ) Szerintetek az angol nyelvű cleverbot biztonságos?
Figyelt kérdés
Kíváncsiságból kipróbáltam, kicsit beszélek is angolul. Először csak az tűnt fel hogy a gép túlzottan intelligens aztán azt mondta, hogy lány majd a beszélgetés végére kiderült hogy férfi valami josh -nak hívják ekkor visszakérdeztem hogy azt mondta hogy ő is csaj, mire azt írta hogy nem azt én írtam . Folyton a lakhelyemről kezdett el zaklatni , kitérő választ adtam ekkor többször azt írta hogy fura vagyok, A beszélgetés elején kérdeztem tőle hogy ő valódi személy e erre azt felelte hogy is -is . Akkor kezdtem megíjedni mikor valami olyasmit írt "heh otthon vagy " Lehet, hogy lát a webkamerán?2016. márc. 29. 19:17
1/3 anonim válasza:
You are not as smart as me.
Why do you think you are smart?
Smarter than you.
That wasnt my question.
You didn't ask a question.
Naná, veszélyes, két hét, és jönnek a terminatorok.
2/3 anonim válasza:
Magyarul is tud, beszélgess vele magyarul.
Az emberek válaszait menti el. Nem tud igazából gondolkodni, csak az elmentett válaszok közül kérdez vagy válaszol.
Ha a lakhelyedet kérdezi, nyugodtan mondhatsz akármit, de tényleg nem tanácsos a valódi lakhelyedet mondani, mert a látogatóknak válaszolhat a te címeddel. Én poénból az Andrássy út 60-at szoktam neki felelni.
3/3 anonim válasza:
Szerintem angolul mindenkepp "biztonsagosabb" , ugyanis a fejletoi amerikaiak, es angol nyelven sokkal inkabb kedvesebb meg baratsagosabb mint magyarul. Amugy meg azokkal a mondatokkal valaszol amiket a legtobb felhasznalo ir. Tehat ne lepodj meg rajta ha azt mindja hogy lany. Ezt azert momdta mert sokqn irjak ezt. Ja es gyakran valaszol hulyesegeket, mert csak szorakozas celjabol lett kitalalva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!