Valaki megtudná mondani mi ez az infobel dolog és hogy kerülhet oda fel bármi is?
Én is megtaláltam magamat,és nagyon undorító dolog,hogy mindenféle értesítés és engedélykérés nélkül nyilvánossá teszik a privát adatokat.
Az oldalt böngészve viszont a lap alján találtam egy "Our services" menüt,ahol van egy "Contact us to update your data" amin keresztül tudod kérvényezni az adatok törlését.Az eredményességéről még nem tudok nyilatkozni mert még csak kb 15 perce kértem a törlést.
de engem nem engedett ott tovább, hiába töltöttem ki a telefonszámot meg mindent, hogy csináltad?
(mert én telefonszámon kivül nem szeretnék így is több számadatot kiadni)
oké sikerült nekem is kérvényezni (nem állítottam át bal oldalt a residental-ra először) majd írj kérlek, ha nálad történik változás.
tegnap nagyon felhúzott ez a dolog és most már muszáj elmondanom, t-mobile egy nagyon kétértelmű választ adott amiből persze semmi sem derült ki, írtam 2. levelet, hogy egyenes választ várok persze semmi reakció pedig normális hangvételű volt..mert nagyon kíváncsi vagyok mi áll mögötte (egy feljelentés lenne a minimum) na mindegy
egy kis megjegyzés:
egyértelmű választ kaptam miszerint semmi kapcsolatban nem állnak az oldallal, a forrás valami más, ha valaki kutatna máshol tapogatózzon! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!